μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

DVD burner συνηθίζει διαβάστε blank dvds

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουν 2008, 09:02
Μέλος Ομάδα

Default DVD burner συνηθίζει διαβάστε blank dvds

Έχω ένα Uniwill laptop 259EN3, ή IBUYPOWER τάγματος 101 Turbo, ή την επίσης γνωστή ως διάφορες άλλες μάρκες επίσης. Πρόσφατα όμως, δεν είναι ανάγνωση κάθε είδος κενό dvd μέσα (Αυτό περιλαμβάνει διάφορες μάρκες DVD + R, και ένα εμπορικό σήμα του DVD-R). Ωστόσο, τώρα, όταν εισαγάγετε ένα κενό DVD διαβάζει μόνο ως ένα κενό CD. DVD Decrypter, όταν άρχισε να λέει "Δεν είστε έτοιμοι Συσκευών (μεσαίο δεν υπάρχει)" και έτσι συνηθίζει κάψει τίποτα. Ακόμα και όταν μου εισαγάγετε ένα από τα μέσα ενημέρωσης που κάηκε προηγουμένως διαβάσει συνηθίζει σε όλα. Γνωρίζω ότι DVD drives κάνουν φθείρονται με τον καιρό, αλλά Απλώς αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια ενημέρωση κώδικα για αυτό που δεν απαιτεί μια νέα συσκευή εγγραφής DVD. Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθειά σας.
Old 13 Ιουν 2008, 17:51
Ομάδα Δωρητών

μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να μην την αντικαταστήσει είναι μια νέα λέιζερ, αλλά πολύ πιο εύκολο απλά να έχετε ένα ολόκληρο νέο δίσκο

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 14 Ιουν 2008, 13:17
Ομάδα Δωρητών

Έχετε δοκιμάσει τη χρήση καθαρότερων dvd;

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 3 Ιουλίου 2008, 14:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Ήμουν έτοιμος να έρθει σε αυτό το φόρουμ με παρόμοιο πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια βρήκαν μια ενημέρωση κώδικα για τις νάρκες, i dont ξέρτε εάν έχετε vista ή μη, ή εάν έχουν παρόμοια xp cd / dvd φίλτρο ρυθμίσεις, αλλά εργάστηκαν για αυτήν την ενημέρωση κώδικα μου Vista:
http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us

ελπίδα ότι συμβάλλει
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υπολογιστή Συνηθισμένος Διαβάστε Νέο Rams. KiraxYamato Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 20 Νοέμβρη 2009 17:49
Η μονάδα CD δεν μπορούν να διαβάσουν κενό δίσκων Kadejd Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 28 Αυγ 2007 08:33
DVD Burner δεν μπορείτε να διαβάσετε Δίσκοι adeel26 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 21 Ιουλ 2007 10:43
Lite-on 1635s συνηθίζει SHW καίγονται τα DVD chris2626 Γενική Συζήτηση Hardware 3 20 Φεβ 2007 14:46
Dvds συνηθίζει παίξει bag29uk Γενικά Λογισμικό Chat 2 25 Ιαν 2007 05:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.