![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Uniwill laptopa 259EN3, ili IBUYPOWER Batallion 101 Turbo, ili njegovih također poznat kao i razne druge brandove kao dobro. Međutim, nedavno je ne čitati bilo koju vrstu prazan dvd medije (To uključuje razne marke DVD + R, a jedan brand DVD-R). Međutim, sada kada sam ubacite prazan DVD to samo čita kao prazan CD. DVD Decrypter kad je započeo, kaže "Uređaj nije spreman (Medium nije prisutan)", a time i navika spali ništa. Čak i kad sam ubacite jedan od mojih moje prethodno spalili medija navika čitati uopće. Znam da to DVD diskovi istrošiti tijekom vremena, ali sam se pitate samo ako ima je bilo koji škripac za ovaj koji ne zahtijevaju novi DVD burner. Hvala dečki na pomoći. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedino što ja mogu misliti na to da je ne zamijenite dobili novi laser mnogo lakše, ali samo da se dobije potpuno novi pogon
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušali pomoću čistije dvd?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Bio sam o da se na ovom forumu sa sličnim problemom, ali onda našao za škripac moj, ja dont znati ako imate vidik ili ne, ili da li imaju slične xp cd / dvd filtar postavke, ali to škripac izrađen na moj Vidik: http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us nadi to pomaže |