![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Uniwill laptop 259EN3 vagy IBUYPOWER zászlóalj 101 Turbo, vagy más néven a különböző más márkák is. Ugyanakkor a közelmúltban nem olvasat bármilyen típusú üres dvd média (Ez magában foglalja a különböző márkájú DVD + R, és az egyik márkájú DVD-R). Azonban most, amikor be egy üres DVD csak olvas, mint egy üres CD-re. DVD Decrypter kezdődött, amikor azt mondja: "Az eszköz nem áll készen (Medium Nem létezik)", és így szokás égetni semmit. Még ha én egy beszúrni az én korábban leégett média úgy szokott olvasni egyáltalán. Tudom, hogy a DVD meghajtókat nem viselnek el az idő, de én voltam csak csodálkozó ha volna meg, hogy ez nem teszi szükségessé, hogy egy új DVD-író. Köszönöm fiúk a segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak azt hiszem, hogy nem helyettesítheti azt egy új lézer, de sokkal egyszerűbb, csak azért, hogy egy teljesen új meghajtó
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön próbálta segítségével dvd cleaner?
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Épp, hogy ezen a fórumon a hasonló problémát, de aztán találtam egy javítás az enyém, én dont tud ha van kilátás, vagy nem, vagy XP hasonló CD / DVD-szűrő beállításait, de ez meg az én dolgoztam Vista: http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us remélem, segít |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Számítógép Wont Read Új Rams. | KiraxYamato | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | November 20, 2009 17:49 |
| Saját CD-meghajtó nem tudja olvasni üres lemezek | Kadejd | Drives & Removable Media | 3 | 28. augusztus 2007 08:33 |
| DVD író nem tudja olvasni Korongok | adeel26 | Drives & Removable Media | 2 | 21. július 2007 10:43 |
| Lite-on SHW 1635s szokás burn DVDs | chris2626 | Általános fémáru Chat | 3 | 20. február 2007 14:46 |
| DVD-n szokott játszani | bag29uk | General Chat szoftver | 2 | 25. január 2007 05:42 |
| Téma eszközök | |
| |