![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Uniwill הנייד 259EN3, או IBUYPOWER Batallion 101 Turbo, או את המכונה גם מותגים שונים אחרים גם כן. עם זאת, לאחרונה היא לא קוראת כל סוג של מדיה DVD ריק (זה כולל מותגים שונים של ה-DVD + R, ואחד המותג של DVD-R). עם זאת, עכשיו כשאני להכניס DVD ריק אלא רק קורא אותו בתור דיסק ריק. DVD Decrypter כאשר התחיל אומר "התקן לא מוכן (בינונית אינו קיים)" וכך wont לשרוף כלום. גם כאשר אני להכניס את אחד שלי בעבר שרפו מדיה רגיל לקרוא את זה בכלל. אני יודע לעשות את זה ב-DVD כוננים לרפט לאורך זמן, אבל אני רק תוהה אם יש לתקן את כל זה כי אינו מחייב חדש ב-DVD מבער. תודה לך על העזרה חבר 'ה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הדבר היחיד שאני יכול לחשוב על להחליף אותו הוא לא מקבל חדש לייזר הרבה יותר קל, אבל רק כדי לקבל כל כונן חדש
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית להשתמש ב-DVD מנקה?
|
| |||
| |||
| הייתי עומד לבוא על זה בפורום עם בעיה דומה, אבל אז מצאו התיקון שלי, אני יודע dont אם יש לך Vista או לא, או אם יש דומה XP CD / DVD הגדרות המסנן, אך תיקון זה עובד על Vista: http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us מקווה שזה עוזר |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב וונט קרא ניו האיילים. | KiraxYamato | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 20 נובמבר 2009 17:49 |
| כונן התקליטורים שלי לא יכול לקרוא דיסקים ריקים | Kadejd | כוננים & נשלפת | 3 | -28 אוגוסט 2007 08:33 |
| מבער DVD לא יכול לקרוא דיסקים | adeel26 | כוננים & נשלפת | 2 | 21st יולי 2007 10:43 |
| Lite-On SHW 1635s wont לצרוב תקליטורי DVD | chris2626 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | ה -20 פברואר 2007 14:46 |
| תקליטורי DVD רגיל לשחק | bag29uk | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -25 בחודש ינואר 2007 05:42 |
| שרשרת כלים | |
| |