![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir Uniwill klēpjdatoru 259EN3 vai IBUYPOWER Batallion 101 Turbo, vai to sauc arī par dažādiem citiem zīmoliem, kā arī. Tomēr pēdējā laikā tā nav lasījumā jebkura veida tukšas DVD media (Tas ietver dažādu zīmolu DVD + R, un vienu zīmolu DVD-R). Tomēr tagad, kad es ievietojiet tukšu DVD tikai skan tā kā tukšu CD. DVD Decrypter, kad sāka saka "Device Not Ready (Medium nav klāt)" un tādējādi paraža sadedzināt neko. Pat tad, kad es ievietot manu viens no maniem iepriekš dega plašsaziņas tas paradis lasīt vispār. Es zinu, ka DVD drives do nodilst ar laiku, bet man bija tikai jautājums, ja ir kāds noteikt šo kas neprasa jaunu DVD rakstītāju. Thanks guys for your help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienīgais, es domāju, to nevar aizstāt to ir iegūt jaunu lāzeru, taču daudz vieglāk, tikai, lai iegūtu pilnīgi jaunu disku
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai esat mēģinājuši izmantot dvd tīrāks?
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Man bija gatavi nākt uz šo forumu ar līdzīgu problēmu, bet tad konstatēja, noteikt mīnu, i dont zināt, ja jums ir vista, vai ne, vai xp ir līdzīgs cd / dvd filtra iestatījumus, bet to nosaka strādāja pie mana Vista: http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us ceru, ka tas palīdz |
![]() |
|
| Bookmarks |