![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Uniwill laptopa 259EN3 lub IBUYPOWER Batallion 101 Turbo lub jej również w wielu innych znanych marek, jak również. Jednak ostatnio nie jest czytanie wszelkiego rodzaju puste DVD (dotyczy to również różnych marek DVD + R i jedną markę DVD-R). Jednak teraz, kiedy wstawić puste DVD tylko odczytuje go jako pusty dysk CD. DVD Decrypter, gdy rozpoczął się mówi "Device Not Ready (Medium Nie Present)", a tym samym wont spalić wszystko. Nawet kiedy mój wstawić jeden z moich wcześniej spalił mediów wont go czytać w ogóle. Wiem, że DVD nie zużywają się w miarę upływu czasu, ale byłem po prostu zastanawiasz się, jeżeli istnieje jakiekolwiek poprawki do tego, że nie wymagają nowego DVD. Dzięki chłopaki za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedyne co mogę myśleć, aby nie zastępować jest uzyskać nowe laserowe, ale znacznie łatwiej po prostu się zupełnie nowy dysk
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy próbował za pomocą czystych dvd?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Byłem na temat przyszłości na tym forum z podobnym problemem, ale potem znaleźć poprawki do kopalni, i dont know jeśli vista, czy nie, czy mają podobne xp cd / dvd ustawienia filtra, ale to naprawić pracował na moim Vista: http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us hope it helps |