![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am o Uniwill laptop 259EN3, sau IBUYPOWER Batallion 101 Turbo, sau de asemenea, cunoscut ca multe alte branduri, de asemenea. Cu toate acestea, recent, aceasta nu este orice tip de lectură necompletat DVD media (Aceasta include diferite mărci de DVD + R, si o marca de DVD-R). Cu toate acestea, acum, când am insera un gol citeşte DVD-o doar ca pe un CD gol. DVD Decrypter când a început spune "Device Nu Ready (care nu sunt prezente medie)" şi, astfel, obiceiul arde ceva. Chiar când am introduce-mi unul de meu anterior ars media obiceiul citit-o de la toate. Ştiu că DVD drive face uza în timp, dar mă întrebam dacă nu a existat nici o pentru a stabili că aceasta nu are nevoie de un nou DVD Burner. Multumesc baieti pentru ajutor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| singurul lucru care i se poate gândi la înlocuirea acestuia pentru a nu se obţine o nouă cu laser, dar mult mai uşor doar pentru a obţine o nouă unitate
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aţi încercat mai curat, folosind un DVD?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Am fost pe punctul de a veni pe acest forum cu o problemă similară, dar apoi a gasit o repar pentru al meu, i dont know dacă aveţi Vista sau nu, sau dacă au XP similare CD / DVD filtru setări, dar acest remediu lucrat pe Vista: http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us sperăm că ajută |