![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Uniwill laptop 259EN3, alebo IBUYPOWER Batallion 101 Turbo, alebo jeho známy tiež ako rôzne iné značky rovnako. Avšak v poslednej dobe nie je čítanie akéhokoľvek druhu prázdne DVD médií (To zahŕňa rôznych značiek DVD + R, a jednu značku DVD-R). Avšak teraz, keď vložíte prázdne DVD iba číta ako prázdne CD. DVD Decrypter, keď začala hovorí "Zariadenie nie je pripravené (Stredná nevyskytuje)", a tak zvyknutý vypálit čokoľvek. Dokonca aj keď som vložiť môj jeden z mojich predtým vypálených médií je zvyknutý čítať vôbec. Viem, že DVD disky sa opotrebujú v čase, ale bol som len přemýšlel, ak by bola akákoľvek oprava tohto ktoré nevyžaduje nové DVD. Vďaka hoši za vašu pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediná vec, nemôžem myslieť na to nenahradí je získať nový laser, ale oveľa jednoduchšie dostať len úplne nový disk
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste pomocou dvd čistejšie?
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Bol som o to prísť na toto fórum s podobným problémom, ale potom našiel oprava moje, i dont vedieť, ak máte priehľad alebo nie, alebo či majú podobné xp cd / dvd nastavenie filtrov, ale túto opravu pracoval na mojom Vista: http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us dúfam, že pomôže |