мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

ДВД бурнер навика читати бланк ДВДа

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2008, 09:02
Мембер Гроуп

Default ДВД бурнер навика читати бланк ДВДа

Имам Униуилл лаптоп 259ЕН3, или ИБУЫПОУЕР Баталлион 101 Турбо, или његових такође познат као и разне друге марки као добро. Међутим, недавно је не читати било коју врсту празан двд медије (То укључује разне марке ДВД + Р, а један бранд ДВД-Р). Међутим, сада када сам убаците празан ДВД то само чита као празан ЦД. ДВД Децрыптер кад је започео, каже "Уређај није спреман (Медиум није присутан)", а тиме и навика спали ништа. Чак и кад сам убаците један од мојих моје претходно спалили медија навика читати уопште. Знам да то ДВД дискови истрошити током времена, али сам се питате само ако има је било који шкрипац за овај који не захтевају нови ДВД бурнер. Хвала момци на помоћи.
Old 13. јуни 2008, 17:51
Донаторска Група

Једино што ја могу мислити на то да је не замените добили нови ласер много лакше, али само да се добије потпуно нови погон

Мы Сыстем: убр гаминг рачунар

Процесор (и):
к6600 Г0 @ Стоцк хлађен ац замрзивач
Матичне плоче:
гигабајт еп45 дс3р
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 800
Графичка картица (е):
4870 1ГБ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
160ГБ 7200рпм ИДЕ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
+ Моддед осликане цасе у / 1ку антец
Хлађење:
2 120мм обожаватељи 4 80мм фанове и ХДД
Нетуорк / Интернет:
дуал гигабајт лан
Монитор (е):
24 "Ацер
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 14. јуни 2008, 13:17
Донаторска Група

Јесте ли покушали помоћу чистије двд?

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 3. јули 2008, 14:34
Нови члан групе

Био сам о да се на овом форуму са сличним проблемом, али онда нашао за шкрипац мој, ја донт знати ако имате видик или не, или да ли имају сличне ксп цд / двд филтер подешавања, али за шкрипац израђен на мој Видик:
хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/929461/ен-ус

нади то помаже
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Рачунар навика читате нове овнова. КираксЫамато ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 20. новембар 2009 17:49
Мој Цд погон не може читати празне дискете Кадејд Дривес & Измјењиви медији 3 28 аугуст 2007 08:33
ДВД бурнер не могу читати дискове адеел26 Дривес & Измјењиви медији 2 21. јула 2007 10:43
Лите-он СХУ 1635с обичај да гори ДВДа цхрис2626 Генерал Хардуаре Цхат 3 20 фебруар 2007 14:46
ДВД плаы навика баг29ук Уопштено Софтуаре Цхат 2 25 јануар 2007 05:42
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц