![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Униуилл лаптоп 259ЕН3, или ИБУЫПОУЕР Баталлион 101 Турбо, или његових такође познат као и разне друге марки као добро. Међутим, недавно је не читати било коју врсту празан двд медије (То укључује разне марке ДВД + Р, а један бранд ДВД-Р). Међутим, сада када сам убаците празан ДВД то само чита као празан ЦД. ДВД Децрыптер кад је започео, каже "Уређај није спреман (Медиум није присутан)", а тиме и навика спали ништа. Чак и кад сам убаците један од мојих моје претходно спалили медија навика читати уопште. Знам да то ДВД дискови истрошити током времена, али сам се питате само ако има је било који шкрипац за овај који не захтевају нови ДВД бурнер. Хвала момци на помоћи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једино што ја могу мислити на то да је не замените добили нови ласер много лакше, али само да се добије потпуно нови погон
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покушали помоћу чистије двд?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Био сам о да се на овом форуму са сличним проблемом, али онда нашао за шкрипац мој, ја донт знати ако имате видик или не, или да ли имају сличне ксп цд / двд филтер подешавања, али за шкрипац израђен на мој Видик: хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/929461/ен-ус нади то помаже |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунар навика читате нове овнова. | КираксЫамато | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 20. новембар 2009 17:49 |
| Мој Цд погон не може читати празне дискете | Кадејд | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 28 аугуст 2007 08:33 |
| ДВД бурнер не могу читати дискове | адеел26 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 21. јула 2007 10:43 |
| Лите-он СХУ 1635с обичај да гори ДВДа | цхрис2626 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 20 фебруар 2007 14:46 |
| ДВД плаы навика | баг29ук | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 25 јануар 2007 05:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |