![]() |
|
| |||
| |||
| Bir Uniwill dizüstü 259EN3 veya IBUYPOWER Batallion 101 Turbo, ya da onun aynı zamanda da çeşitli diğer markalar olarak da bilinir. Ancak, kısa bir süre boş DVD medya her türlü okuma değildir (Bu) DVD çeşitli markalar + R ve DVD-R bir marka içerir. Ancak, şimdi ben bir boşluk eklemek sadece boş bir CD olarak okur DVD. DVD Decrypter zaman başladı "Aygıt değil (Orta Mevcut değil)" ve bu nedenle herhangi bir şey yazmaya alışmış Hazır söyledi. Hatta ben hiç okumak alışkanlık benim önceden yanmış medya benim bir takın. Ben DVD sürücüler zamanla tükenecektir biliyorum, ama eğer bu yeni bir DVD yakıcı gerektirmez herhangi bir düzeltme olduğunu Ben sadece merak ediyorum. Thanks for your help çocuklar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tek şey i ama çok daha kolay sadece yepyeni bir sürücü almak için yeni bir lazer yerini almak için aklınıza
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir DVD temiz kullanarak denediniz mi?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Eğer uzak manzara ya da değil, veya XP benzeri CD / DVD filtre ayarları konusunda da benzer bir sorun bu forum ama oldu sonra benim için, i dont bir çözüm bulundu, ama bu düzeltmeyi benim Vista üzerinde çalıştı: http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us bu yardımcı olur umut |
![]() |
|
| Bookmarks |