менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

DVD Burner звичку читати порожні DVDs

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 червня 2008, 09:02
Член групи

Default DVD Burner звичку читати порожні DVDs

У мене є ноутбук Uniwill 259EN3 або IBUYPOWER батальйон 101 Turbo, або його відомий також як різні інші бренди, як добре. Проте останнім часом це не читання будь-якого типу порожній DVD ЗМІ (до них відносяться різні марки DVD + R, і однієї марки DVD-R). Однак тепер, коли я вставляю порожній DVD тільки читає це як чистий компакт-диск. DVD Decrypter, коли почалася говорить: "Пристрій не готове (середній Not Present)", і тим самим імпульс зазвичай нічого. Навіть коли я вставляю один з моїх раніше горів серед звичку читати. Я знаю, що робити DVD диски зношуються з плином часу, але мені було просто цікаво, якщо є які-небудь виправлення до цього, що не вимагає нових DVD Burner. Спасибі, хлопці за вашу допомогу.
Old 13 червня 2008, 17:51
Донор групи

Єдине, що я саме можна придумати, щоб не підміняти це отримати новий лазер, але набагато простіше просто отримати цілий новий диск

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 14 червня 2008, 13:17
Донор групи

Ви намагалися використовувати чисті DVD?

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 3 липня 2008, 14:34
Нові члени групи

Я збирався приїхати на цей форум з аналогічною проблемою, але потім знайшов виправлення для моєї, я не знаю, якщо у вас є Vista чи ні, або XP мають аналогічні CD / DVD налаштування фільтра, але це можна виправити працювали на моїй Vista:
http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us

сподіваємося, що вона допомагає
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерні Wont Читайте Новий Rams. KiraxYamato Процесори, материнські плати RAM & 3 20 листопада 2009 17:49
Моя компакт-дисків не може читати порожні диски Kadejd Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 28 серпня 2007 08:33
DVD Burner не можу читати диски adeel26 Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 21 липня 2007 10:43
Lite-On SHW 1635s звичай записувати диски chris2626 Генеральний обладнання чат 3 20 лютого 2007 14:46
Dvds звичай грати bag29uk General Software чат 2 25 січня 2007 05:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.