![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є ноутбук Uniwill 259EN3 або IBUYPOWER батальйон 101 Turbo, або його відомий також як різні інші бренди, як добре. Проте останнім часом це не читання будь-якого типу порожній DVD ЗМІ (до них відносяться різні марки DVD + R, і однієї марки DVD-R). Однак тепер, коли я вставляю порожній DVD тільки читає це як чистий компакт-диск. DVD Decrypter, коли почалася говорить: "Пристрій не готове (середній Not Present)", і тим самим імпульс зазвичай нічого. Навіть коли я вставляю один з моїх раніше горів серед звичку читати. Я знаю, що робити DVD диски зношуються з плином часу, але мені було просто цікаво, якщо є які-небудь виправлення до цього, що не вимагає нових DVD Burner. Спасибі, хлопці за вашу допомогу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Єдине, що я саме можна придумати, щоб не підміняти це отримати новий лазер, але набагато простіше просто отримати цілий новий диск
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви намагалися використовувати чисті DVD?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Я збирався приїхати на цей форум з аналогічною проблемою, але потім знайшов виправлення для моєї, я не знаю, якщо у вас є Vista чи ні, або XP мають аналогічні CD / DVD налаштування фільтра, але це можна виправити працювали на моїй Vista: http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us сподіваємося, що вона допомагає |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні Wont Читайте Новий Rams. | KiraxYamato | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 20 листопада 2009 17:49 |
| Моя компакт-дисків не може читати порожні диски | Kadejd | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 28 серпня 2007 08:33 |
| DVD Burner не можу читати диски | adeel26 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 21 липня 2007 10:43 |
| Lite-On SHW 1635s звичай записувати диски | chris2626 | Генеральний обладнання чат | 3 | 20 лютого 2007 14:46 |
| Dvds звичай грати | bag29uk | General Software чат | 2 | 25 січня 2007 05:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |