![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, аз като че ли се проблем с моя диск .. Айв беше в моя компютър за няколко години и Айв никога не са имали проблем с него до днес. Имам Повикване на митото световна война и отиде да я инсталирате, но автомобил didn't работа, затова отидох в моя компютър и двойно кликване върху моята DVD / CD-RW устройство, но нищо не се случи за една минута или така след това получих съобщение казвайки: "D: / Достъпът е отказан". Сега вече се водят, че съобщението за това, което някога съм в моята CD устройството, дори Cod4, което беше добре, докато днес. Нищо не е бил променен на моето PC & Аз съм единственият потребител. Ако някой има някакви решения, моля да ме уведомите. Благодарности Холивуд PS Spec е както следва, Dell измерение DM051 Pentium 4 3.00GHz 2.00GB Рам NVIDIA GeForce 8800 GT 71.4Gb HDD TSST Корп CDRWDVD TS-H492C Съжалявам! Просто това е реализиран в грешния форум. Трябва да е в Дискове & сменяемите медии. Съжалявам, аз съм нов за това. Моля, смени темата ми, ако е възможно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако XP, отидете на Старт, Contol панел, система, Хардуер, диспечера на устройствата, DVD / CD-Rom дискове и деинсталиране на шофиране. Надяваме се по рестартиране XP ще открива и определя проблем за вас
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта SocialWarfare .. Направих това, което поиска, а сега ми диск работи добре, освен в случаите, когато се опитам да тече Повикване на митото световна война. Айв опитах играта на друга машина и тя работи, така DONT Аз мисля, че играта е повреден. Ще ми трябва за да получите нов диск? Ако е така, може ли да препоръчате ли? Много благодаря Холивуд |
|
| |||
| |||
| Може да опитате търси за обновяване на фърмуера за този диск
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |