![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, já zdá se, že potíže s mým disk .. Ive byl můj počítač na pár let a Ive nikdy neměli problém s tím dodnes. Mám Call of Duty na světové války a šel ji nainstalovat, ale autorun didnt práce, tak jsem šla do mého počítače a dvojité-klikli na můj DVD / CD-RW mechaniku, ale nic se nestalo za minutu nebo tak, pak jsem dostal zprávu, rčení "d: / Přístup byl odepřen". Teď jsem neustále, že zprávy o tom, co jsem nikdy uveden do mých CD, dokonce i CoD4, který byl pokutu až do dneška. Nic byl změněn na mém PC a já jsem pouze uživatel. Pokud někdo má řešení, prosím dejte mi vědět. Díky Hollywood PS Spec je takto Dell Dimension DM051 Pentium 4 3.00GHz 2.00gigabajt Ram NVIDIA GeForce 8800 GT 71.4Gb HDD TSST Corp CDRWDVD TS-H492C SORRY! Prostě to je realizován na špatném fóru. By měla být v Drives & Removable Media. tak sorry, jsem na tuto novou. Prosím posun moje vlákno, pokud je to možné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud XP, přejděte na Start, Contol panely, Systém, Hardware, Správce zařízení, DVD / CD-ROM a odinstalovali řídit. Doufejme, že na restart XP bude detekovat a opravit problém pro vás
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Díky za pomoc SocialWarfare .. Udělal jsem to, co jste chtěla a teď můj disk funguje s výjimkou, když zkusím spustit Call of Duty na světové války. Ive vyzkoušeli hru na jiný stroj a fungovalo to tak, já dont think hra je chybná. Mohl bych měl dostat nový disk? Pokud ano, můžete doporučit jeden? Děkuji Hollywood |
|
| |||
| |||
| Dalo by se zkusit podívat na aktualizaci firmwaru pro tento disk
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cd Hořák trable | kdarrell | Drives & Removable Media | 3 | 25. Září 2008 15:32 |
| Pevný disk trable | Xaldyn | Drives & Removable Media | 3 | 5. únor 2008 10:24 |
| Aol tedy starosti | mrdaveyk | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 2. prosince 2007 16:39 |
| Založit trable | Basket89 | Obecné Hardware Chat | 1 | 24. říjen 2007 07:12 |
| Laptop trable | Darkseth | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 17. říjen 2007 12:04 |
| Thread Nástroje | |
| |