![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, JA činiti se to imati problema s mog diska .. Ive je moj računalo za par godina, sada i Ive nikada nije imao problema s njim sve do danas. Imam Call of Duty World at War i ode da ga instalirati ali je autorun nije rad, tako da sam otišao u moje računalo i dvostrukim kliknuli na moj DVD / CD-RW pogon, ali ništa dogoditi se za minutu ili tako onda sam dobio poruku govoreći: "d: / Access is denied". Sada ću zadržati dobivam poruku da se o tome što sam ikada stavio u moju CD, čak Cod4, koji je bio u redu sve do danas. Ništa nije promijenjeno na moj PC i ja sam jedini korisnik. Ako bilo tko ima bilo kakvih rješenja, molim Vas javite mi. Hvala Hollywood PS Izvanred je kako slijedi, Dell Dimension DM051 Pentium 4 3.00GHz 2.00GB Ram NVIDIA GeForce 8800 GT 71.4Gb HDD TSST corp CDRWDVD TS-H492C Žao nam je! Dovoljno je shvatila da je ovo krivi forum. Treba biti u Drives & Removable Media. tako žao, ja sam novi u tome. Molimo pomak moj thread ako je moguće. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je XP, otiđite na Početak, Contol Panel, System, Hardware, Device Manager, DVD / CD-ROM pogoni i deinstalirati pogon. Nadam se ponovo pokrenuti na XP će detektirati i riješili problem za vas
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Hvala za pomoć SocialWarfare .. Nisam te pitao što si sada moj disk radi u redu osim kad pokušam pokrenuti Call of Duty World at War. Ive pokušao igru na drugi stroj i Internet izrađen na taj način JA dont misliti igra je neispravan. Biste li trebam dobiti novi disk? Ako je tako, možete li mi preporučiti jedan? Mnogo hvala Hollywood |
|
| |||
| |||
| Moglo bi probati obličje za firmware ažurirati za taj pogon
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |