![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, úgy tűnik sikerült a saját merevlemez .. Ive volt a számítógépet pár éve, és Ive soha nem volt probléma, hogy a mai napig. Megvan a Call of Duty World at War és elment telepíteni, de a kocsi didnt dolgozik, így bementem a számítógépet és a duplán rákattintott az én DVD / CD-RW meghajtó, de nem történt semmi egy perc múlva aztán egy üzenetet mondván, hogy "D: A hozzáférés megtagadva". Most én is kapok, hogy az üzenet, amit valaha tettem be a CD-meghajtó is, cod4, ami szép volt a mai napig. Semmi sem változott az én PC és én vagyok az egyetlen felhasználó. Ha valaki bármilyen megoldást, kérem, tudassa velem. Köszönöm Hollywood PS Spec a következő, Dell Dimension DM051 Pentium 4 3.00GHz 2.00GB Ram NVIDIA GeForce 8800 GT 71.4Gb HDD TSST corp CDRWDVD TS-H492C SORRY! Csak valósult ez rossz fórum. Meg kell Drives & Removable Media. Sajnálom, én vagyok az új e. Kérjük elterelési my téma, ha lehet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha XP, go to Start Contol Panel, System, Hardware, Device Manager, DVD / CD-ROM meghajtók és távolítsa el a meghajtót. Remélhetőleg a újraindíthatod XP észlelni és megoldani a problémát az Ön számára
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Köszi a segítséget SocialWarfare .. Megtettem, amit kért, és most én lemezmeghajtót működik jól, kivéve, amikor megpróbálja futtatni a Call of Duty World at War. Ive próbált a játékot egy másik gépre, és dolgozott, úgyhogy ne gondolja, hogy a játék a hibás. Vajon van szükségem, hogy egy új merevlemez? Ha igen, tudsz ajánlani egyet? Nagyon köszönöm Hollywood |
|
| |||
| |||
| Megpróbálhatja keres egy firmware frissítést, hogy a meghajtó
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| CD-író bajok | kdarrell | Drives & Removable Media | 3 | 25. Szeptember 2008 15:32 |
| Harddrive bajok | Xaldyn | Drives & Removable Media | 3 | 5. február 2008 10:24 |
| Aol azaz bajok | mrdaveyk | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 2. december 2007 16:39 |
| Indítás bajok | Basket89 | Általános fémáru Chat | 1 | 24. október 2007 07:12 |
| Laptop gondok | Darkseth | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 17. október 2007 12:04 |
| Téma eszközök | |
| |