![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני נראה מתקשה עם הכונן הקשיח שלי .. Ive היה המחשב שלי במשך כמה שנים ו Ive מעולם לא היתה בעיה עם זה עד היום. יש לי Call of Duty העולם במלחמה והלכתי להתקין את זה אבל Autorun didn't עבודה, אז אני נכנס למחשב שלי, לחצו פעמיים על ה-DVD / CD-RW כונן אבל שום דבר לא קרה במשך דקה או אז יש לי הודעה אומרים "D: / הגישה נדחתה". עכשיו אני כל הזמן מקבל את ההודעה על מה פעם שמתי לתוך כונן התקליטורים שלי, גם Cod4, שהיה בתוקף עד היום. שום דבר לא השתנה על המחשב שלי & אני רק משתמש. אם יש מישהו כל הפתרונות, בבקשה ליידע אותי. תודה הוליווד נ.ב. Spec הוא כדלקמן, Dell ממד DM051 פנטיום 4 3.00GHz 2.00GB ראם NVIDIA GeForce 8800 GT 71.4Gb HDD TSST corp CDRWDVD TS-H492C סליחה! רק realised זה הפורום הלא נכון. צריך להיות כוננים & נשלפת. כל כך מצטערת, אני חדשה זו. אנא פתיל המשמרת שלי, אם ניתן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם XP, עבור התחלה, Contol הפנל, מערכת, חומרה, מנהל ההתקנים, DVD / CD-ROM כוננים להסיר את הכונן. כולנו תקווה כי בעת אתחול מחדש XP יאתר את הבעיה ולתקן אותה בשבילך
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה SocialWarfare .. עשיתי את מה שביקשת ועכשיו את כונן הדיסק עובד בסדר גמור, למעט כאשר אני מנסה להריץ Call of Duty העולם במלחמה. Ive ניסו את המשחק על מחשב אחר וזה עבד אז אני חושב dont המשחק היא פגומה. האם אני צריך לקבל חדשה הכונן הקשיח? אם כך, האם אתה יכול להמליץ על אחד? Many thanks הוליווד |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות לחפש עדכון קושחה עבור הכונן
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |