![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, man atrodo, kad problema su mano kompiuterio diske .. Ive, kurie buvo mano kompiuteryje, ir jau keletą metų ir IVE niekada to problemų iki šiandien. Gavau Call of Duty World at War ir nuvyko į jį įdiegti, bet autorun didnt darbą, todėl aš į savo kompiuterį ir du kartus spustelėjus ant savo DVD / CD-RW, bet nieko neatsitiko už minutę arba tiek, tada gavau žinutę sakydamas: "D: / Prieiga uždrausta". Dabar gaunu, kad prane ¹ im ± apie tai, kas kada nors įdėti į mano CD-ROM, net Cod4, kuri buvo gerai iki šiol. Nieko nebuvo pakeistas mano kompiuterio ir aš esu tik vartotojas. Jei kas nors turi kokių nors sprendimų, Please let me know. Ačiū Holivudas PS Spec tai taip, Dell Dimension DM051 Pentium 4 3.00GHz 2.00GB Ram NVIDIA GeForce 8800 GT 71.4Gb HDD TSST korp CDRWDVD TS-H492C SORRY! Tiesiog suprato, tai yra neteisinga forumas. Turėtų Drives & Removable Media. taip gaila, aš naujokas šiame. Prašome pamainą mano temoje, jei įmanoma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei XP, eikite į Pradėti Contol skydas, Sistema, Hardware, Device Manager ", DVD / CD-ROM ir ištrinti disko. Tikimės paleid XP aptikti ir išspręsti šią problemą už jus
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Thanks for the help SocialWarfare .. Aš padariau, ką prašė, ir dabar mano disko veikia puikiai, išskyrus, kai bandau paleisti Call of Duty World at War. Ive bandė kitame kompiuteryje žaidimą ir veikė taip, I dont think žaidimas yra klaidingas. Ar man reikia gauti naują diską? Jei taip, ar galite rekomenduoti vieną? Ačiū Holivudas |
|
| |||
| |||
| Galite pabandyti ieškoti programinės įrangos naujinimą, kad vairuoti
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| CD Burner bėdų | kdarrell | Drives & Removable Media | 3 | 25 rugsėjis 2008 15:32 |
| HARDDRIVE bėdų | Xaldyn | Drives & Removable Media | 3 | 5 vasaris 2008 10:24 |
| AOL ty nemalonus | mrdaveyk | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 2 gruodis 2007 16:39 |
| Pradėti bėdų | Basket89 | General Hardware Chat | 1 | 24 spalis 2007 07:12 |
| Laptop bėdų | Darkseth | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 17 spalis 2007 12:04 |
| Temos įrankiai | |
| |