![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi guys, man šķiet, ir problēmas ar manu diskā .. IVE bija mana datora pāris gadus un Ive nekad nav bijusi problēma ar to līdz mūsdienām. Man Call of Duty World at War un devās uzstādīt, bet Autorun didn't darbu, tāpēc man iegāja manu datoru un dubulto noklikšķinājis uz manu DVD / CD-RW disks, bet nekas nenotika par minūti vai tik pēc tam es saņēmu ziņu pasakot "d: / Piekļuve liegta. "Tagad es regulāri saņemt šo ziņojumu par to, kas kādreiz man manā cd disku, pat cod4, kas ir naudas sods līdz mūsdienām. Nekas nav mainīts uz manu PC & Es esmu tikai lietotājs. Ja kādam ir kādi risinājumi, lūdzu, ļaujiet man zināt. Pateicība Hollywood PS Spec ir šādi, Dell Dimension DM051 Pentium 4 3.00GHz 2.00GB Ram NVIDIA GeForce 8800 GT 71.4Gb HDD TSST corp CDRWDVD TS-H492C SORRY! Tikko saprata tas ir nepareizi forumā. Jābūt Drives & Removable Media. tik žēl, es esmu jauns lietotājs. Lūdzu, maiņa mani diegi, ja iespējams. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja XP, dodieties uz Start Contol Panel, System, Hardware, Device Manager, DVD / CD-ROM diski un atinstalēt disku. Cerams, ka uz reboot XP būs atklāt un noteikt problēmu jums
|
| |||
| |||
| Paldies par palīdzību SocialWarfare .. Es tā, ko tu lūdz, un tagad mans diskdzinis works fine, izņemot gadījumu, kad mēģinu palaist Call of Duty World at War. IVE mēģināja spēli uz citu mašīnu un tā strādāja, lai es dont domāju, ka spēle ir kļūdains. Vai man ir nepieciešams, lai saņemtu jaunu diskā? Ja jā, vai jūs varat ieteikt vienu? Many thanks Hollywood |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu mēģināt meklējat programmaparatūras atjauninājums, kas virza
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |