![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I wydaje się problemy z moim dysku .. Ive miał mój komputer na kilka lat i Ive nigdy nie miał problemu z nim aż do dziś. Mam Call of Duty World at War i wyszedł, aby go zainstalować, ale autorun didnt pracy, więc poszedłem do mojego komputera i klikniesz dwukrotnie na moim DVD / CD-RW, ale nic się nie stało na minutę lub tak to mam wiadomość mówiąc: "d: / Odmowa dostępu". I keep getting teraz, że wiadomość o tym, co zawsze mogę umieścić na mojej stacji dysków CD, nawet Cod4, która została dobrze aż do dziś. Nic nie zostało zmienione na moim komputerze i jestem jego jedynym użytkownikiem. Jeśli ktoś ma jakieś rozwiązania, proszę dać mi znać. Dzięki Hollywood PS Spec jest następujący, Dell Dimension DM051 Pentium 4 3.00GHz 2.00GB Ram NVIDIA GeForce 8800 GT 71.4Gb HDD TSST corp CDRWDVD TS-H492C SORRY! Po prostu jest to realizowane w niewłaściwym forum. Powinny być w Napedy i nośników. so sorry, I'm new do tego. Prosimy o przesunięcie mojego wątku, jeśli to możliwe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli XP, przejdź do Start Contol Panel System Hardware, Menedżer urządzeń, DVD / CD-ROM i odinstaluj dysk. Mam nadzieję, że podczas ponownego uruchamiania XP wykryć i rozwiązać problem dla Ciebie
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Dzięki za pomoc SocialWarfare .. Zrobiłem to, czego i teraz moje pytanie, dysk działa dobrze z wyjątkiem, gdy próbuję uruchomić Call of Duty World at War. Ive próbował gry na innym komputerze i działał tak I dont think gry jest wadliwy. Czy muszę się nowy dysk? Jeśli tak, można polecić jeden? Many thanks Hollywood |
|
| |||
| |||
| Można spróbować szuka aktualizacji firmware dla tego napędu
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
![]() |
|