![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, já zdá sa, že problémy s mojím disk .. Ive bol môj počítač na pár rokov a Ive nikdy nemali problém s tým dodnes. Mám Call of Duty na svetovej vojny a išiel ju nainštalovať, ale autorun didnt práce, tak som šla do môjho počítača a dvojitej-klikli na môj DVD / CD-RW mechaniku, ale nič sa nestalo za minútu alebo tak, potom som dostal správu, rčení "d: / Prístup bol odmietnutý". Teraz som neustále, že správy o tom, čo som nikdy uvedený do mojich CD, dokonca aj CoD4, ktorý bol pokutu až do dneška. Nič bol zmenený na mojom PC a ja som len užívateľ. Ak niekto má riešenie, prosím dajte mi vedieť. Vďaka Hollywood PS Spec je takto Dell Dimension DM051 Pentium 4 3.00GHz 2.00gigabajt Ram NVIDIA GeForce 8800 GT 71.4Gb HDD TSST Corp CDRWDVD TS-H492C SORRY! Jednoducho to je realizovaný na zlom fóre. By mala byť v Drives & Removable Media. tak sorry, som na túto novú. Prosím posun moje vlákno, ak je to možné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak XP, prejdite na Štart, Contol panely, Systém, Hardware, Správca zariadení, DVD / CD-ROM a odinštalujete riadiť. Dúfajme, že na restart XP bude detekovať a opraviť problém pre vás
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za pomoc SocialWarfare .. Urobil som to, čo ste chcela a teraz môj disk funguje s výnimkou, keď zkusím spustiť Call of Duty na svetovej vojny. Ive vyskúšali hru na iný stroj a fungovalo to tak, já dont think hra je chybná. Mohol by som mal dostať nový disk? Ak áno, môžete odporučiť jeden? Děkuji Hollywood |
|
| |||
| |||
| Dalo by sa skúsiť pozrieť na aktualizáciu firmvéru pre tento disk
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |