![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, ЈА чинити се за имати проблема са мог диска .. Иве је мој рачунар за пар година, сада и Иве никада није имао проблема са њим све до данас. Имам Цалл оф Дуты Уорлд ат Уар и оде да га инсталирате али је ауторун није рад, тако да сам отишао у моје рачунар и двоструким кликнули на мој ДВД / ЦД-РУ погон, али ништа догодити се за минут или тако онда сам добио поруку говорећи: "д: / Аццесс ис дениед". Сада ћу задржати добијам поруку да се о томе што сам икада ставио у моју ЦД, чак Цод4, који је био у реду све до данас. Ништа није промењено на мој ПЦ и ја сам једини корисник. Ако било ко има било каквих рјешења, молим вас јавите ми. Хвала Холлыуоод ПС Изванред је како следи, Делл Дименсион ДМ051 Пентиум 4 3.00ГХз 2.00ГБ Рам НВИДИА ГеФорце 8800 ГТ 71.4Гб ХДД ТССТ Цорп ЦДРУДВД ТС-Х492Ц Жао нам је! Довољно је схватила да је ово криви форум. Треба бити у Дривес & Ремовабле Медиа. тако жао, ја сам нови у томе. Молимо помак мој тхреад ако је могуће. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је КСП, идите на Старт, Цонтол Панел, Сыстем, Хардуаре, Девице Манагер, ДВД / ЦД-РОМ погони и деинсталирам погон. Надам се поново покренути на КСП ће препознати и решили проблем за вас
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Хвала за помоћ СоциалУарфаре .. Нисам те питао што си сада мој диск ради у реду осим када покушам покренути Цалл оф Дуты Уорлд ат Уар. Иве суђен игру на други машина и то израђен на тај начин ЈА донт мислити игра је неисправан. Да ли бисте требам добити нови диск? Ако је тако, можете ли ми препоручити један? Много хвала Холлыуоод |
|
| |||
| |||
| Могло би пробати хандсоме за фирмуаре модернизирати за тај погон
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |