![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hi guys, benim disk sürücüsü .. sorun yaşıyorsanız gibi görünüyor Ive yıldır bir çift ve Ive için benim bilgisayar vardı, bugün kadar bir sorun yoktu. Ben at War Call of Duty Dünya var ve ancak yüklemek için Autorun didnt work, bu yüzden benim bilgisayar ve çift benim DVD / CD-RW sürücü tıklandığında sadece bir dakika kadar sonra bir mesaj var oldu gitti gitti "diyerekd: / Erişim reddedildi". Şimdi i bu mesajı almaya devam ediyorum ne kadar benim cd sürücüsüne, bugüne kadar oldukça iyi olduğunu bile Cod4, koydu. Hiçbir şey benim PC değişmiştir & I am sadece kullanıcı. Eğer kimse bana bildirin lütfen herhangi bir çözümleri vardır. Teşekkürler Hollywood PS Spec olduğu gibi, aşağıdaki Dell Dimension DM051 Pentium 4 3.00GHz 2.00GB Ram NVIDIA GeForce 8800 GT 71.4Gb HDD TSST corp CDRWDVD TS-H492C SORRY! Sadece bu forumda yanlış olduğunu anladılar. Sürücüler ve Taşınabilir Medya olmalı. böylece, bu yeni üzgünüm. Lütfen iplik mümkünse shift. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer XP Başlat'ı contol Masası, Sistem, Donanım, Aygıt Yöneticisi'nde, DVD / CD-Rom Sürücüler gidin ve sürücüyü kaldırın. Umarım yeniden doğmuş XP algılar ve sizin için bu sorunu çözmek
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Yardım için teşekkür SocialWarfare .. Sana ne sordu şimdi disk sürücü dışında gayet iyi çalışıyor ben at War Call of Duty Dünya çalıştırmayı denediğinizde yaptı. Ive başka bir makinede oyun denedim ve o yüzden oyun hatalı olduğunu düşünüyorum dont çalıştı. Yeni bir disk almak gerekir? If so, bir tavsiye edebiliriz? Çok teşekkürler Hollywood |
|
| |||
| |||
| Bu sürücü için bir yazılım güncellemesi arayan deneyebilirsiniz
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |