![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, я, схоже, виникли проблеми з моїм диском .. Ів був мій комп'ютер на кілька років, і Я ніколи не було проблем з ним до цих пір. Я отримав Call Of Duty World At War і пішов до установки, але автозапуску Didn't робота, тому я пішов у "Мій комп'ютер" і двічі натиснув на моєму DVD / CD-RW диска, але нічого не відбулося за хвилину, то я отримав повідомлення Сказати "D: Відмовлено доступу /". Зараз я продовжую отримувати, що повідомлення про те, що я коли-небудь поклав мені на компакт-диск, навіть CoD4, яке було добре до сьогоднішнього дня. Нічого не змінилося в моєму PC & я єдиний користувач. Якщо хто має будь-яких рішень, будь ласка, дайте мені знати. Спасибо Голівуд PS специфікація таким чином, Dell Dimension DM051 Pentium 4 3.00GHz 2.00GB Ram NVIDIA GeForce 8800 GT 71.4Gb HDD АМФ CDRWDVD TSST TS-H492C SORRY! Просто зрозумів, це не в тому форумі. Повинно бути в приводах & знімний носій. Вибачте, я новачок в цьому. Будь-ласка, моя зміна різьблення, якщо це можливо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо XP, перейдіть в меню Пуск, Contol Групи, системи, обладнання, Device Manager, DVD / CD-дисків і видаліть диск. Сподіваємося на перезавантаження XP буде виявити й усунути проблему для вас
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Дякуємо за допомогу SocialWarfare .. Я зробив те, що ви запитали, і тепер мій диск працює відмінно, за винятком, коли я намагаюся запустити Call Of Duty World At War. Ive спробував гру на іншій машині, і вона працювала Dont тому я думаю, що гра є несправним. Мені це потрібно, щоб отримати новий диск? Якщо так, то можна рекомендувати одну? Велике спасибі Голівуд |
|
| |||
| |||
| Ви можете спробувати шукати оновлення прошивки для цього диску
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| CD Burner неприємності | kdarrell | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 25 вересня 2008 15:32 |
| Обсяги жорстких дисків неприємності | Xaldyn | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 5 лютого 2008 10:24 |
| Aol тобто неприємності | mrdaveyk | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 2 грудня 2007 16:39 |
| Запуск неприємності | Basket89 | Генеральний обладнання чат | 1 | 24 жовтня 2007 07:12 |
| Ноутбук неприємності | Darkseth | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 17 жовтня 2007 12:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |