![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей, приятел има вграден компютър за своя племенница просто основния един за училището работи и т.н. и всичко изглеждаше да отида ok.but сега след инсталирането на авто о / и актуализации на DVD плейъра ще се играе само един път, тогава, когато втората DVD / CD диск се поставя в него замръзва целият компютър, какво ще работи, са опитвали си играч в моя компютър и той работи добре също да се опита мината в неговия компютър и той все още замръзва компютъра, са проверени на IDE кабел и MOLEX връзка всичко изглежда наред и всички драйвери са до датата, компютъра е p4-дънната платка ECS 945 грама M4 Intel p4 3.0ghz CPU 250gb HD 7600gt gpu 512MB DDR2 533 450 вата PSU ANTEC XP про всяка идея е?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Добре сортиран сега
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Прозорец на замръзване, вероятно хард диск? Или аз съм Просто Parionid? | Haun | Windows операционни системи | 3 | 2-ри октомври 2009 година 23:13 |
| Не микрофон, без звук и XP замразяване ох ми | joeshcosmo | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 7 | 22 Jan 2009 09:16 |
| Помощ за показване на замръзване | tublecain | Общи Хардуер Чат | 9 | 15 Авг 2008 14:53 |
| WMP е замразяването нагоре. | Warrenisit | Мултимедия & Codecs | 2 | 21 Jan 2008 12:46 |
| Pc Студен (продължение) | Dave8282uk | Общи Хардуер Чат | 7 | 9 януари 2008 05:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |