![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj, přítel má vybudovanou ks za svou neteř jen jeden pro základní školy práce atd. a vše se zdálo ok.but jít hned po instalaci auto o / s aktualizací na dvd přehrávač bude hrát pouze jednou, a pak při druhém dvd / CD disk je kladen na to zamrzne celé PC, nic se práce se pokusili své hráče v mém PC a funguje také pokusil důl v jeho počítači a to ještě zamrzne PC, ověří, že je IDE kabel a MOLEX spojení všech zdá pokuta a všechny ovladače jsou až do dne, PC je desce P4-ECS 945g m4 Intel P4 3.0ghz cpu 250gigabajt hd 7600gt GPU 512mb DDR2 533 450w ANTEC PSU XP Pro jakýkoli nápad to?
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| setříděno nyní v pořádku
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows tuhnutí, případně pevný disk? Nebo Am I Just Parionid? | Haun | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 23:13 |
| No mic, bez zvuku a XP mrazu oh my | joeshcosmo | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 7 | 22. ledna 2009 09:16 |
| Nápověda displej mrazu | tublecain | Obecné Hardware Chat | 9 | 15. srpna 2008 14:53 |
| WMP je zmrazení nahoru. | Warrenisit | Multimedia & Kodeky | 2 | 21 ledna 2008 12:46 |
| Pc Mrznoucí (pokračování) | Dave8282uk | Obecné Hardware Chat | 7 | 9. ledna 2008 05:28 |
| Thread Nástroje | |
| |