μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Dvd Drive Κατάψυξη Xp

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2009, 05:54
Ομάδα Δωρητών

Default Dvd Drive Κατάψυξη Xp

Γεια σας, ένας φίλος έχει κατασκευάσει έναν υπολογιστή για την ανηψιά μόνο μια βασική για μία σχολική εργασία κτλ και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν ok.but πλέον μετά την εγκατάσταση του συστήματος αυτόματης O / S ενημερώσεις το dvd player θα παίξει μόνο μία φορά, στη συνέχεια, όταν ένα δεύτερο dvd / cd δίσκου είναι αυτό που παγώνει όλο το pc, τίποτα δεν θα λειτουργήσει, προσπάθησαν του παίκτη στο PC μου και λειτουργεί επίσης πρόστιμο προσπάθησε μου στο PC του και εξακολουθεί να παγώνει το pc,
έχουν ελεγχθεί το ide καλώδιο και την σύνδεση όλων των molex φαίνεται ωραία και όλοι οι οδηγοί έχουν μέχρι σήμερα,
το PC είναι μια μητρική πλακέτα-P4 ECS 945g m4
CPU Intel P4 3.0ghz
250GB HD
7600gt gpu
512MB DDR2 533
450w Antec PSU
XP Pro
κάθε ιδέα `s?

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 16η Ιουν 2009, 06:22
Ομάδα Δωρητών

Default Dvd Drive Κατάψυξη Xp

ταξινομημένο εντάξει τώρα

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δέσμευση των Windows, ενδεχομένως Hard Drive; Ή Am I Just Parionid; Haun Λειτουργικά συστήματα Windows 3 2 Οκτωβρίου του 2009 23:13
Δεν mic, δεν ήχου και XP δέσμευση πω πω joeshcosmo Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 7 22 Ιαν 2009 09:16
Βοήθεια απεικόνιση κατάψυξη tublecain Γενική Συζήτηση Hardware 9 15 Αυγ 2008 14:53
WMP είναι δέσμευση πάνω. Warrenisit Multimedia & Codecs 2 21 Ιαν 2008 12:46
Pc Κατάψυξη (συνέχεια) Dave8282uk Γενική Συζήτηση Hardware 7 9 Ιαν 2008 05:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.