manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

DVD pogon Hladan Xp

Reply

Thread Tools
Old 15. lipnja 2009, 05:54
Donatorska Grupa

Default DVD pogon Hladan Xp

Pozdrav, prijatelj je sagradila za svoje računalo nećakinja samo jedno za osnovne škole raditi itd i sve ide kao da se sada nakon instaliranja ok.but auto o / s ažurira dvd player će igrati samo jedanput, onda kada drugi dvd / cd disk je staviti ga u freezes cijele pc, ništa ne raditi, imati pokušao njegov igrač u moj PC i Internet utvrde prekid i pokušao mina u svom pc i to je još uvijek freezes pc,
imati checked IDE kabel i molex priključak čini sve u redu i svi driveri su upto datum,
računala je matična ploča P4-ECS 945g m4
CPU Intel P4 3.0ghz
250GB HD
7600gt GPU
512MB DDR2 533
Antec PSU 450w
XP Pro
bilo koji ideja `e?

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 16. lipnja 2009, 06:22
Donatorska Grupa

Default DVD pogon Hladan Xp

u redu poredano sada

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows se smrzava, Možda Hard disk? Or am I Just Parionid? Haun Windows Operating Systems 3 2 listopad 2009 23:13
Ne mikrofonom, bez zvuka i XP zamrzavanje oh moj joeshcosmo Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 7 22 siječanj 2009 09:16
Pomoć za prikaz zamrzavanje tublecain General Hardware Chat 9 15. kolovoz 2008 14:53
Wmp je hladno gore. Warrenisit Multimedija i kodeci 2 21 siječanj 2008 12:46
Pc Hladan (nastavak) Dave8282uk General Hardware Chat 7 9. siječanj 2008 05:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.