![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav, prijatelj je sagradila za svoje računalo nećakinja samo jedno za osnovne škole raditi itd i sve ide kao da se sada nakon instaliranja ok.but auto o / s ažurira dvd player će igrati samo jedanput, onda kada drugi dvd / cd disk je staviti ga u freezes cijele pc, ništa ne raditi, imati pokušao njegov igrač u moj PC i Internet utvrde prekid i pokušao mina u svom pc i to je još uvijek freezes pc, imati checked IDE kabel i molex priključak čini sve u redu i svi driveri su upto datum, računala je matična ploča P4-ECS 945g m4 CPU Intel P4 3.0ghz 250GB HD 7600gt GPU 512MB DDR2 533 Antec PSU 450w XP Pro bilo koji ideja `e?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| u redu poredano sada
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows se smrzava, Možda Hard disk? Or am I Just Parionid? | Haun | Windows Operating Systems | 3 | 2 listopad 2009 23:13 |
| Ne mikrofonom, bez zvuka i XP zamrzavanje oh moj | joeshcosmo | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 7 | 22 siječanj 2009 09:16 |
| Pomoć za prikaz zamrzavanje | tublecain | General Hardware Chat | 9 | 15. kolovoz 2008 14:53 |
| Wmp je hladno gore. | Warrenisit | Multimedija i kodeci | 2 | 21 siječanj 2008 12:46 |
| Pc Hladan (nastavak) | Dave8282uk | General Hardware Chat | 7 | 9. siječanj 2008 05:28 |
| Thread Tools | |
| |