![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי, חבר יש בנו PC שלו נכדנית רק אחד בסיסי לבית הספר לעבודה וכו ', וכל נראה ok.but עכשיו ללכת אחרי התקנת Auto O / S עדכוני ה-DVD Player יהיה לשחק רק פעם אחת, ולאחר מכן כאשר השנייה DVD / דיסק CD הוא להכניס את כל זה הקפאות PC, שום דבר לא יעבוד, ניסית את הנגן שלי למחשב וזה עובד מצוין גם ניסו שלי ב-PC שלו והוא עדיין ההקפאה את המחשב, יש בדק את הכבל IDE ואת החיבור molex הכל נראה בסדר וכל מנהלי ההתקנים upto תאריך המחשב הוא P4 לוח האם-ecs 945g m4 Intel P4 3.0ghz CPU 250GB HD 7600gt gpu 512MB DDR2 533 450w PSU ANTEC XP Pro יש לך מושג `S??
|
| |||
| |||
| מיון בסדר עכשיו
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows מקפיא, אולי כונן קשיח? או שאני פשוט Parionid? | Haun | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 2 אוקטובר 2009 23:13 |
| לא mic, לא שמע או הקפאת XP שלי | joeshcosmo | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 7 | 22 ינואר 2009 09:16 |
| עזרה המוצגים הקפאה | tublecain | כללי חומרה צ 'אט | 9 | ה -15 לאוגוסט 2008 14:53 |
| WMP היא הקפאת המצב. | Warrenisit | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 21st ינואר 2008 12:46 |
| PC מקפיא (המשך) | Dave8282uk | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 9th ינואר 2008 05:28 |
| שרשרת כלים | |
| |