![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki, draugas turi įmontuotą kompiuterį, jo dukterėčia tik vienas pagrindinių mokyklų darbą ir tt, ir visiems atrodė, kad eiti ok.but dabar, įdiegus Auto o / s Atnaujinimai DVD grotuvas bus žaisti tik vieną kartą, tada, kai antrasis DVD / CD diskas įgyvendinti jis pakimba visas pc, nieko nebus darbo, bandė savo žaidėjas mano PC ir ji puikiai veikia taip pat bandė mano savo PC ir ji vis dar pakimba pc, patikrino IDE kabelio ir Molex ryšys visi atrodo gerai, ir visi vairuotojai yra upto datą PC P4 plokštės ECS 945G-M4 Intel P4 3,0 GHz CPU 250GB HD 7600GT GPU 512MB DDR2 533 450W Antec PSU XP Pro bet idėja `s?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| gerai surūšiuoti dabar
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows Užšaldymo galbūt kietąjį diską? Arba Am I just Parionid? | Haun | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 spalis, 2009 23:13 |
| Nr mikrofono, be garso ir XP įšaldymas oh my | joeshcosmo | Sound, Speakers & MP3 Players | 7 | 22 sausis 2009 09:16 |
| Pagalba kalbomis užšaldymas | tublecain | General Hardware Chat | 9 | Rugpjūtis 15, 2008 14:53 |
| WMP yra įšaldyti viršų. | Warrenisit | Multimedia & Codecs | 2 | 21 sausis 2008 12:46 |
| PC Užšaldymo (tęsinys) | Dave8282uk | General Hardware Chat | 7 | 9 sausis 2008 05:28 |
| Temos įrankiai | |
| |