![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, przyjaciel zbudował PC jego siostrzenica tylko jeden dla szkoły podstawowej pracy, itp., a wszystkie wydawały się ok.but teraz po zainstalowaniu auto o / s aktualizacje odtwarzacza DVD będzie grać tylko raz, następnie po drugim DVD / cd dysk jest umieścić w nim zamrożenia całego komputera, nic nie będzie działać, próbuje swoich graczy w moim komputerze i działa także próbował kopalni w jego komputerze i nadal zawiesza komputera, sprawdzeniu IDE kabel i MOLEX połączenie wszystkich wydaje grzywny i wszystkie sterowniki są upto terminie, PC P4 jest płyta główna ECS-945g m4 Intel P4 3.0ghz cpu HD 250 GB 7600gt GPU 512MB DDR2 533 Antec 450w PSU XP Pro jakiś pomysł `s?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| dobrze ułożone teraz
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |