![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max, un prieten a construit un PC pentru nepoata lui doar o bază pentru o şcoală de muncă etc şi toate păreau să meargă ok.but acum după instalarea automată o / s actualizări de DVD player va juca doar o singură dată, atunci când un al doilea DVD / CD-ul de disc este pus în el blochează toată PC, nimic nu se va lucra, au incercat sa-mi jucător în bucăţi şi funcţionează bine de asemenea, sa încercat a mea în bucăţi şi se blochează în continuare PC-ul, au verificat ide cablu şi conexiune toate MOLEX pare bine şi toţi conducătorii auto sunt până la data de, PC-ul este o placa de baza P4-ECS 945g m4 Intel P4 3.0ghz cpu 250GB HD GPU 7600gt 512MB DDR2 533 450W antec PSU XP Pro orice idee e??
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| sortate bine acum
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |