![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздрав, пријатељ је саградила за своје рачунар нећакиња само једно за основне школе радити итд и све иде као да се сада након инсталације ок.бут ауто о / с ажурира двд плаыер ће играти само једанпут, онда када други двд / цд диск је ставити га у фреезес целе пц, ништа не радити, имати суђен његов играч у мој ПЦ и то утврде прекид и покушао мина у свом пц и то је још увек фреезес пц, имати цхецкед ИДЕ кабл и молекс прикључак чини све у реду и сви дривер су упто датум, рачунара је матична плоча П4-ЕЦС 945г М4 ЦПУ Интел П4 3.0гхз 250ГБ ХД 7600гт ГПУ 512МБ ДДР2 533 Антец псу 450у КСП Про било који идеја `е?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| у реду сортирано сада
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Замрзавање прозори, евентуално Хард диск? Или сам ја само Парионид? | Хаун | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2. Окт 2009 23:13 |
| Не микрофоном, без звука и КСП замрзавање ох мој | јоесхцосмо | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 7 | 22 јануар 2009 09:16 |
| Помоћ за приказ замрзавање | тублецаин | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 15 аугуст 2008 14:53 |
| Умп је хладно горе. | Уарренисит | Мултимедија и кодеци | 2 | 21 јануар 2008 12:46 |
| Пц Хладан (наставак) | Даве8282ук | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 9 јануар 2008 05:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |