![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba, bir arkadaş onun yeğen okul iş vs için sadece temel bir ve bütün ok.but şimdi otomatik veya yükledikten sonra gitmek gibiydi için bir adet dahili / güncelleştirmeler dvd oynatıcı lar yalnızca bir kez, daha sonra oynamaya zaman ikinci bir DVD / CD disk tüm bilgisayar donuyor olarak, hiçbir şey, çalışır benim bilgisayar, onun oyuncu denedi koymak ve iyi de benim denedim eserlerini kendi bilgisayar ve yine bilgisayar donuyor, , IDE kablosu ve ince ve tüm sürücülerin olduğunu UPTO tarih görünüyor molex bağlantı kontrol ettiniz PC bir P4 anakart-ECS 945g m4 olduğunu Intel P4 3.0ghz işlemci 250GB HD 7600gt GPU 512MB DDR2 533 450w ANTEC PSU XP Pro bir fikrin `lar?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| sıralanmış şimdi tamam
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |