менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

DVD-привід Заморожування Xp

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 05:54
Донор групи

Default DVD-привід Заморожування Xp

Привіт, друг має вбудований комп'ютер для його племінниці тільки одну основну роботу в школу і т.д., і все, здавалося, йти ok.but тепер, після установки автоматичного O / S оновлює DVD плеєри будуть грати тільки один раз, потім, коли другий DVD / CD диску міститься в ній замерзає цілий комп'ютер, нічого не буде працювати, намагалися його роль у моєму комп'ютері і вона працює також намагалися шахті в його комп'ютер і все ще блокує комп'ютер,
перевірив IDE кабель і роз'єми зв'язку, все начебто працює чудово, і всі водії є оперативне,
комп'ютер P4 Материнська плата ECS 945G-m4
Intel P4 3.0ghz процесор
250GB HD
7600GT GPU
512MB DDR2 533
Antec 450W PSU
XP Pro
будь-яку ідею `S?

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 16 червня 2009, 06:22
Донор групи

Default DVD-привід Заморожування Xp

Зараз добре відсортований

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Заморожування Windows, можливо, жорсткий диск? Або я просто Parionid? Haun Операційні системи Windows 3 2 жовтня 2009 23:13
Ні мікрофона, немає звуку і XP заморожування Oh My joeshcosmo Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 7 22 січня 2009 09:16
Заморожування відображення довідки tublecain Генеральний обладнання чат 9 15 серпня 2008 14:53
WMP зависає вгору. Warrenisit Мультимедіа & кодеки 2 21 січня 2008 12:46
Шт заморозки (продовження) Dave8282uk Генеральний обладнання чат 7 9 січня 2008 05:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.