![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт, друг має вбудований комп'ютер для його племінниці тільки одну основну роботу в школу і т.д., і все, здавалося, йти ok.but тепер, після установки автоматичного O / S оновлює DVD плеєри будуть грати тільки один раз, потім, коли другий DVD / CD диску міститься в ній замерзає цілий комп'ютер, нічого не буде працювати, намагалися його роль у моєму комп'ютері і вона працює також намагалися шахті в його комп'ютер і все ще блокує комп'ютер, перевірив IDE кабель і роз'єми зв'язку, все начебто працює чудово, і всі водії є оперативне, комп'ютер P4 Материнська плата ECS 945G-m4 Intel P4 3.0ghz процесор 250GB HD 7600GT GPU 512MB DDR2 533 Antec 450W PSU XP Pro будь-яку ідею `S?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Зараз добре відсортований
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Заморожування Windows, можливо, жорсткий диск? Або я просто Parionid? | Haun | Операційні системи Windows | 3 | 2 жовтня 2009 23:13 |
| Ні мікрофона, немає звуку і XP заморожування Oh My | joeshcosmo | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 7 | 22 січня 2009 09:16 |
| Заморожування відображення довідки | tublecain | Генеральний обладнання чат | 9 | 15 серпня 2008 14:53 |
| WMP зависає вгору. | Warrenisit | Мультимедіа & кодеки | 2 | 21 січня 2008 12:46 |
| Шт заморозки (продовження) | Dave8282uk | Генеральний обладнання чат | 7 | 9 січня 2008 05:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |