![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Může někdo prosím, pomozte mi, jak jsem ztratil nad tímto problémem. 1. Měl jsem nedávno nainstalované Windows Vista Ultimate + sp1 na mém SATA pevný disk, o týden později moje dvd spisovatel Lite-on SHM-165p6s02c přestal pracovat, (disk ukazuje na svůj počítač a správce zařízení), takže jsem se podívat a zjistit, jestli Mohl jsem odstranit horní a dolní filtry, ale tam isnt žádné. 2. Také jsem CD rom a cdrw mechaniku, to samé se děje i při instalaci těchto oba objeví om počítač správce zařízení, jediný rozdíl od tří disků je CD-ROM mechaniky jakmile vložil CD do mého počítače prostě zamrzne a musí být vypnutý na plug (ps instalovány všechny tři individuálně) dalšími dvěma disky dělat nic s CD nebo DVD, ale comp doesnt havárie 3. pokusili dva IDE kabely stále ještě pracuje, i když mají cd / dvd na dvd mechaniku i disk mohou prohlédnout, ale jen ukazuje, jako by žádný cd do mechaniky, také jsem se pokusil PCI IDE ATA řadiče se všemi třemi, ale totéž. 4. nakonec použit samostatný program pro formát můj pevný disk a potom XP nainstalován pomocí CD ROM mechaniku, která je nyní ke zhroucení počítače jako i metioned dříve, tak to fungovalo nainstalovat XP, ale jakmile je nainstalován stejný probs se všechny tři disky, prosím, je tam někdo, kdo můžete mi, prosím, nevíte, co to bude se divit, pokud to jeden pomůže mi to díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte dost daleko vyzkoušeli všechno! Zkoušeli jste aktualizovat BIOS?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| ne, ale budu díky kámo si myslíte, že kupujete SATA DVD spisovatel je dobrým řešením tohoto problému, jen disky zvyklý pracovat i na pci ide adaptér tak, aby se mi myslím své ne ide problémy poděkovat znovu |
|
| |||
| |||
| No, pokud se aktualizuje Bios nefunguje, jako poslední možnost ano
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Něco Kontrolní:
Ujistěte se, že všechny IDE disky (oba pevné disky a optické) jsou jumpered správně (Master nebo Slave). Ujistěte se, že IDE kabely a napájecí kabely jsou bezpečně připojeny k jednotkám. Ujistěte se, že IDE kanály (primární i sekundární) jsou nastaveny na Auto / Auto Detect v BIOSu. Go to Device Manager a odinstalujte oba IDE ATA / ATAPI Řadiče pro primární & Střední potom restartujte systém. Windows automaticky přeinstalovat IDE Controller AMD redetect & přeinstalujete všechny disky. Pokud je to Windows závada, bude normálně splachovacími to. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| hi i udělal bios aktualizovat již nejnovější verze, ale udělat to tak jako tak stále nic si všimli, že podle správce zařízení počítač ukazuje ide přístavy as primaryidechannel primaryidechannel secondaryidechannel secondaryidechannel Standarddualchannelpci IDE řadiče standarddualchannelpci IDE Controller Je to normální rozložení ve Správci zařízení (můj PCI ATA / IDE řadič je uvedena pod SCSI / RAID zařízení) Udělal jsem zkusit nastavit raid systému s jiný pevný disk, ale to bylo vadné. jen hádat hned, jak jsem řekl, ztracené ps promiň jsem se pokusil odinstalovat oba IDE kanály a stále nic díky |
|
| |||
| |||
| Jo .... dole vypadá docela podobný, že. Zatímco problém, může to být dobrý nápad odstranit PCI IDE Card, jen v případě, je to rozporuplné. Také jste installled jakýkoliv software, který obsahuje virtuální disky, jako Daemon tools nebo Alcohol120? |
|
| |||
| |||
| Jste si jisti, že odinstalovány správné IDE Channel .... tj. ten, kde je CDROM / DVDROM Drive (y) jsou namontovány? ...... pokud si nejste jisti každý kanál, klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Vlastnosti a klepněte na kartu Upřesnit .... jste hledali Atapi cdrom Zdá se, že i toto se stalo po iTunes je nainstalován ..... by to mohlo být faktorem, taky? |
|
| |||
| |||
| hi i to, co jsi řekl, i odinstalovány poweriso (ale disky didnt práce na čistou instalaci XP, když poweriso wasn't instalovány i vyzkoušeli před i nainstalovali aktualizace systému Windows a po) i odinstalovány IDE porty taky za kartu Upřesnit ji má jen dvě možnosti, které jsou nastaveny na automatické detekci a DMA, a pokud je k dispozici jeden z kanálů, říká Ultra DMA 6 jako režim přenosu, a navíc mám zánovní mobo, tak si IDE na to! Jen by mohl chtít i obrázek na to nikdy neměl žádný problém ani nepřibližuje k tomuto |
|
| |||
| |||
| díky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pevný disk Problem | matthewforu | Drives & Removable Media | 1 | 25. června 2008 07:03 |
| DVD mechanika Problem .... | Rude | Drives & Removable Media | 1 | 3. února 2008 15:04 |
| DVD Problém | CD1 | Drives & Removable Media | 10 | 26. ledna 2008 08:00 |
| Pen U3 disk kompatibilní problém | :: AARON:: | Drives & Removable Media | 5 | 16. srpen 2007 04:30 |
| Thread Nástroje | |
| |