![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει όπως έχω γίνει χάσει πάνω από το πρόβλημα αυτό. 1. Είχα πρόσφατα εγκατεστημένα Windows Vista Ultimate + SP1 για sata σκληρό δίσκο μου, περίπου μία εβδομάδα αργότερα μου dvd συγγραφέας-Lite για shm-165p6s02c σταμάτησε να λειτουργεί, (μονάδα_δίσκου εμφανίζεται στον υπολογιστή μου και Device Manager), ώστε Έριξα μια ματιά για να δείτε αν Θα μπορούσα να αφαιρέσετε το πάνω και κάτω φίλτρα αλλά isn't οποιοδήποτε. 2. Επίσης, έχω ένα cd rom και CDRW drive, το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνω εγκατάσταση αυτών και οι δύο φαίνεται om συσκευή διαχειριστής στον υπολογιστή μου, η μόνη διαφορά από τις τρεις μονάδες δίσκου είναι το cd rom drive ταχύτερο τεθεί ένα cd με τον υπολογιστή μου και μόλις παγώνει πρέπει να είναι απενεργοποιημένο στο βύσμα (ps εγκαταστήσει τα τρία ατομικά) τα άλλα δύο drives δεν κάνουν τίποτα με ένα cd ή dvd αλλά comp doesn't crash 3. Προσπάθησα δύο ide καλωδίων εξακολουθεί να μην λειτουργεί, αν έχω ένα CD / DVD στη μονάδα DVD μπορώ να εξερευνήσουν το δίσκο, αλλά μόνο εφόσον δεν προκύπτει ως cd στη μονάδα, θα πρέπει επίσης να δοκιμάσει ένα pci ide ata ελεγκτή και με τις τρεις, αλλά ίδιο πράγμα. 4. Τέλος, χρησιμοποιείται ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για να διαμορφώσετε το σκληρό δίσκο και στη συνέχεια να εγκαταστήσει XP χρησιμοποιώντας το CD ROM, το οποίο τώρα κολλάει ο υπολογιστής, όπως i metioned πριν, ώστε να εργαστεί για την εγκατάσταση xp αλλά μόλις εγκατασταθεί probs ίδιο και με τις τρεις δίσκους παρακαλώ υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει μια ιδέα τι να κάνει θα είναι έκπληξη αν μία μπορεί να με βοηθήσει ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα! Έχετε δοκιμάσει την ενημέρωση του BIOS;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| αλλά εγώ δεν θα ευχαριστίες mate νομίζετε ότι αγοράζουν ένα sata dvd συγγραφέα είναι μια καλή λύση στο πρόβλημα αυτό, μόνο τα drives συνηθίζει ακόμη και τις εργασίες για την pci ide προσαρμογέα ώστε να σκεφτώ τα προβλήματα δεν αποτελούν ide ευχαριστήσω και πάλι |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αν την ενημέρωση του BIOS δεν λειτουργεί, ως τελευταία λύση, ναι
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια μικρή λίστα ελέγχου:
Βεβαιωθείτε ότι όλες οι μονάδες IDE (και τα δύο σκληρούς δίσκους και οπτικά) είναι σωστά με jumper (Master ή Slave). Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια IDE και δύναμη είναι τα καλώδια που συνδέονται με ασφάλεια να το οδηγεί. Βεβαιωθείτε ότι το IDE κανάλια (και τα δύο Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια) προβλέπεται να είναι Auto / Auto Detect στο BIOS. Πηγαίνετε στο Device Manager και Απεγκατάσταση τόσο την IDE ATA / ATAPI Controllers Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας στη συνέχεια, επανεκκινήστε το σύστημα. Επανεγκαταστήσετε τα Windows αυτόματα θα τους ελεγκτές IDE AMD ξανά & επανεγκαταστήσετε όλες τις μονάδες. Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα των Windows, έτσι θα ξεπλύνετε το. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| hi i γίνει την ενημερωμένη έκδοση του BIOS ήδη είχε τελευταία έκδοση, αλλά ούτως ή άλλως θα γίνει ακόμη τίποτα δεν έχει παρατηρήσει ότι, σύμφωνα με διάταξη του διαχειριστή υπολογιστή μου δείχνει το ide λιμένων primaryidechannel primaryidechannel secondaryidechannel secondaryidechannel Standarddualchannelpci ελεγκτή IDE standarddualchannelpci ελεγκτή IDE Είναι αυτή η κανονική διάταξη στο Device Manager (μου pci ata / ide ελεγκτής που αναφέρονται στο scsi / επιδρομή συσκευές) Είχα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα σύστημα επιδρομή με άλλο σκληρό δίσκο, αλλά ήταν ελαττωματικά. μαντέψουν μόλις τώρα όπως είπα και έχασε ps Συγνώμη που έχουν δοκιμάσει την απεγκατάσταση τόσο την IDE κανάλια και ακόμα τίποτα δεν ευχαριστίες |
|
| |||
| |||
| Ναι .... δικό μου φαίνεται αρκετά παρόμοια με αυτή. Ενώ η αντιμετώπιση προβλημάτων, θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα για την εξάλειψη των IDE PCI κάρτα, μόλις στο CAS αυτό είναι αντιφατικές. Επίσης, έχετε installled οποιοδήποτε λογισμικό, το οποίο περιλαμβάνει Virtual Δίσκοι, όπως το Daemon Tools ή Alcohol120; |
|
| |||
| |||
| Είστε σίγουροι ότι απεγκαταστήσατε το σωστό κανάλι IDE .... δηλαδή εκείνη όπου το CDROM / DVDROM Drive (s) είναι εφοδιασμένα; ...... σίγουροι εάν κάθε κανάλι κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Ιδιότητες και κάντε κλικ στην καρτέλα Advanced .... που ψάχνετε Atapi cdrom Επίσης, φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί μετά το iTunes είναι εγκατεστημένο ..... αυτό θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας πολύ; |
|
| |||
| |||
| hi έκανα αυτό που είπατε i απεγκαθίστανται poweriso (αλλά τα ντράιβ didn't εργασία σχετικά με την καθαρή εγκατάσταση των XP όταν poweriso wasn't εγκατασταθεί Προσπάθησα πριν εγκαταστήσει τα παράθυρα ενημερώσεις και μετά) i απεγκατασταθεί το ide λιμένες πολύ υπό την καρτέλα Advanced θα έχει μόνο δύο επιλογές για την οποία έχουν οριστεί στην αυτόματη ανίχνευση και DMA και εάν υπάρχει, ένα από τα κανάλια λέει Ultra DMA 6, όπως η λειτουργία μεταφοράς, καθώς έχω ένα newish mobo έτσι μία ide θύρα για αυτό! Μακάρι να μπορούσα μόνο σχήμα αυτό δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα, ακόμη και κοντά σε αυτό |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ |