![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok može netko ugoditi pomoć mene kao što sam izgubiti više od ovog problema. 1. Imao sam nedavno instalirali Windows Vista Ultimate + sp1 na moj SATA hard disk, oko tjedan dana kasnije moj DVD pisac Lite-on shm-165p6s02c zaustavljen rad, (disk pojavi na moj računalo i Upravitelj uređaja), pa sam imao izgled vidjeti ako ja mogao ukloniti gornji i donji filtere, ali tamo nije bilo koji. 2. Također imam i cd rom drive cdrw, ista stvar se događa kad sam instalirati oba ova oni pojaviti om moj računalo Device Manager, a jedina razlika od tri pogona je CD-ROM pogon, kako je ubrzo staviti CD u računalo i tek freezes treba biti isključen na dodatke (ps instalirane sve tri pojedinačno) druga dva diskovi ništa s CD ili DVD, ali comp se srušiti 3. pokušao dva IDE kablovi i dalje ne radi, ako imam cd / dvd u dvd pogon mogu istražiti voziti, ali samo ako se ne prikazuje kao cd u pogon, pokušao sam i jedan PCI IDE ATA kontroler sa sva tri, ali ista stvar. 4. napokon koristi poseban program u formatu moj hard disk, a zatim instaliran xp koristeći CD-ROM pogon koji sada crashes računalu kao što sam prije metioned, tako da je radio za instalaciju xp ali je prije instaliran isti probs sa sva tri pogona molimo sve one koji se tamo može, dajte mi ideju što učiniti će zaprepašteni ako tko može pomoć mene hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate prilično puno pokušali sve! Jeste li pokušao ažuriranju Bios?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| ne, ali ja ću hvala mate mislite li kupujete sata dvd pisac je dobar rješenje za ovaj problem, samo Pogoni navika još raditi na PCI IDE adapter pa mislim da mi ne ide svojim prob hvala opet |
|
| |||
| |||
| Pa ako ažuriranju BIOS ne radi, kao posljednji resort yes
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Malo provjere:
Provjerite jesu li sve IDE diskovi (kako tvrde diskove i optičke) su jumpered ispravno (ili Master Slave). Pobrinite se IDE kabeli i energetski kabeli su spojeni na sigurnom pogonima. Provjerite je li IDE kanala (i osnovnom i srednjem) su postavljena na Automatski / Auto Detect in BIOS. Idi na Device Manager i deinstalirati oba IDE ATA / ATAPI Controllers za osnovnu i srednju onda ponovno podizanje sustava sistem. Windows će automatski ponovno instalirati IDE Controller redetect AMD & reinstalirati sve pogone. Ako postoji Windows glitch, ovaj će se normalno flush it out. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| hi ja učinio BIOS update već imali najnoviju verziju, ali to ionako učinili još ništa primjetili su da se pod Device Manager moj računalo pokazuje kao IDE portovi primaryidechannel primaryidechannel secondaryidechannel secondaryidechannel Standarddualchannelpci IDE kontroler standarddualchannelpci IDE kontroler Je li to normalan izgled u Device Manager (moj PCI ATA / IDE kontroler je naveden pod SCSI / RAID uređaja) Nisam pokušate postaviti raid sustav s drugom disku, ali to je bio neispravan. guessing baš kao što sam sada, rekao je izgubio ps ispričavam Pokušao sam deinstaliranju oba IDE kanala i još uvijek ništa ne hvala |
|
| |||
| |||
| Yep .... mina izgleda prilično slična onoj. Dok se za rješavanje problema, to bi mogla biti dobra ideja za uklanjanje PCI IDE Card, samo u ovom CAS je sukobljeni. Također, da li ste installled bilo koji softver koji uključuje Virtual Drives, kao što su alati ili Alcohol120 demon? |
|
| |||
| |||
| Jeste li sigurni da deinstaliran ispravni IDE kanala .... tj. onaj gdje se CDROM / DVDROM Drive (a) su obloženi? ...... ako sigurnosschu svaki kanal kliknite desnom tipkom i odaberite Properties i kliknite na Advanced tab .... koje tražite Atapi cdrom Također se čini da ovo dogoditi nakon što se instalira iTunes ..... ovo bi mogao biti faktor previše? |
|
| |||
| |||
| hi ja sam ono što sam rekao je deinstaliran poweriso (ali nije diskovi rade na čistu instalaciju od xp poweriso kada nije instaliran prije nego što sam ja pokušao instalirali Windows ažuriranja i poslije) Ja deinstaliran IDE portovi previše pod advanced tab ima samo dvije opcije na koje su postavljena na automatsko otkrivanje i DMA i ako postoji jedan od kanala kaže ultra DMA 6 kao način prijenosa, plus imam dosta nov mobo tako jedan IDE priključak na Internet! JA mogao pravedan priželjkivanje ovaj lik iz bilo kojeg nikada nije imao problema ni blizu ovom |
|
| |||
| |||
| hvala |