![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia tud valaki kérem, segítsen nekem, mint én vált elvesztette ezt a problémát. 1. Én nemrég telepített Windows Vista Ultimate SP1 + az én SATA merevlemez, körülbelül egy hét múlva én dvd író Lite-on shm-165p6s02c abbahagyta, (meghajtót mutat fel a számítógépet és a Device Manager), hogy volt egy pillantást, hogy lássa Azt is vegye ki a felső és az alsó szűrőkkel, de ott isnt vannak. 2. még van egy cd-rom és cdrw meghajtó, ugyanaz a dolog történik, ha telepíti ezeket mindketten megjelennek om a számítógépet Eszközkezelőben, az egyetlen különbség a három meghajtó a CD-ROM meghajtó amint tette a CD-én a számítógép lefagy, és csak ki kell kapcsolni, ki a dugót (PS beépített mindhárom egyenként) a másik két meghajtó nem tesz semmit a CD vagy DVD, hanem kötelező doesnt crash 3. próbáltam két IDE kábelt még mindig nem működik, ha van egy CD / DVD meghajtó a DVD-i felderíthessék a meghajtót, de csak azt mutatja, mintha nem a cd a meghajtóban, én is próbáltam egy PCI-IDE ATA controller minden három, de ugyanaz. 4. Végezetül használható egy külön programot a formátumot én merevlemezére, majd telepíteni az XP CD-ROM meghajtót, amely most lefagy a számítógép, mint én metioned előtt, így működött, de XP telepítése után telepített azonos probs mindhárom meghajtó kérjük van, aki tud nekem egy ötletem, mit tegyek majd csodálkozni, ha valaki tud segítsen nekem köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már elég sok mindent megpróbáltam! Már próbáltam a BIOS frissítése?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| no de én is köszönöm mate Mit gondolsz buying egy SATA DVD-író, egy jó megoldás erre a problémára, csak a meghajtók szokás még munka a PCI-IDE adaptert, hogy engem nem hiszem, hogy ide valószínűleg ismét köszönetet |
|
| |||
| |||
| Nos, ha frissíti a Bios nem működik, hogy legvégső esetben igen
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy kis ellenőrzőlista:
Győződjön meg róla, hogy az IDE meghajtók (mind a merevlemezek és optikai) a jumpered helyesen (Master vagy Slave). Győződjön meg róla, hogy az IDE kábel és tápkábel biztonságosan csatlakozik a meghajtó. Győződjön meg róla, hogy az IDE csatorna (a két alap-és középfokú) meg Auto / Auto Detect a BIOS. Ugrás az Eszközkezelőt és Uninstall az IDE ATA / ATAPI vezérlők Elsődleges Másodlagos & újraindít a rendszer. Windows automatikusan újra az IDE Controllers AMD újból és újratelepíteni a meghajtók. Ha van egy Windows-hiba, ez rendesen kimosni. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| szia én a BIOS-frissítés már legújabb változatát, de megtettem egyébként még nem vette észre, hogy az Eszközkezelőben a számítógépet mutatja ide kikötők primaryidechannel primaryidechannel secondaryidechannel secondaryidechannel Standarddualchannelpci IDE vezérlő standarddualchannelpci IDE vezérlő Ez az a szokásos elrendezés az Eszközkezelőben (my PCI ATA / IDE vezérlő felsorolt SCSI / RAID-eszközök) Én megpróbál létrehozni egy RAID-rendszer egy másik merevlemezt, de ez volt a hibás. most csak találgatás, mint mondtam elveszett ps Bocs, hogy próbálta eltávolítani mind az IDE-csatorna, és még mindig semmi köszönet |
|
| |||
| |||
| Aha .... enyém szép ahhoz hasonló. Míg a hibaelhárítás, ez egy jó ötlet, hogy vegye ki a PCI-IDE kártyát, csak a CAS ez ellentmondásos. Emellett van installled olyan szoftver, amely magában foglalja a virtuális meghajtók, mint a Daemon Tools vagy Alcohol120? |
|
| |||
| |||
| Biztos benne, hogy eltávolítja a megfelelő IDE csatorna .... azaz, ha a CD / DVDROM meghajtó (k) vannak felszerelve? ...... Ha nem vagy jobb klikk minden csatornához, és válasszuk a Tulajdonságok, és kattintson a Speciális fülre .... Ön által keresett Atapi cdrom Emellett úgy tűnik, hogy megtörténjen az iTunes után telepítve van ..... lehet ez a tényező is? |
|
| |||
| |||
| szia én mit mondtam uninstalled poweriso (de a meghajtók didnt dolgozik a tiszta telepíteni az XP telepítése során poweriso wasn't próbáltam, mielőtt a Windows-frissítések telepítése után) I uninstalled az IDE portok túl a Speciális fület, hogy csak a két lehetőség közül, amelyeket be automatikus felderítése és a DMA-t, és ha rendelkezésre áll, az egyik a csatorna azt mondja, Ultra DMA-6, mint az átviteli módot, plusz van egy eléggé új mobo így egy IDE port rajta! Csak azt sajnálom, hogy ez a szám meg soha nem volt probléma még a fenti |
|
| |||
| |||
| köszönöm |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? | nightstar | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | November 9, 2009 10:30 |
| Merevlemez Probléma | matthewforu | Drives & Removable Media | 1 | 25. június 2008 07:03 |
| DVD meghajtó probléma .... | Rude | Drives & Removable Media | 1 | 3. február 2008 15:04 |
| A DVD-meghajtó | CD1 | Drives & Removable Media | 10 | 26. január 2008 08:00 |
| U3 Pen drive kompatibilitási probléma | :: AARON: | Drives & Removable Media | 5 | 16. augusztus 2007 04:30 |
| Téma eszközök | |
| |