פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

ה-DVD בעיה בבקשה לעזור

Reply

שרשרת כלים
Old 1 במאי 2008, 10:11
קבוצת חברות חדשות

Default ה-DVD בעיה בבקשה לעזור

הי
מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני צריך להיות כמו איבדו מעל זה בעיה.
1. היה לי לאחרונה התקנתי Windows Vista Ultimate + SP1 על כונן קשיח SATA שלי, כעבור שבוע שלי DVD סופר לייט ב-shm-165p6s02c הפסיק לעבוד, (הכונן מופיע במחשב שלי ואת מנהל ההתקנים), כך היה לי להסתכל כדי לראות אם אני יכול להסיר את התחתון והעליון מסננים אבל יש כל isn't.
2. כמו כן, יש לי CD ROM ו cdrw כונן, אותו הדבר קורה כאשר אני מתקין את שניהם יופיעו OM מנהל ההתקנים במחשב שלי, ההבדל היחיד בין שלושת כונני CD ROM הוא כונן בקרוב כמו לשים דיסק במחשב שלי רק ההקפאה ו צריכה להיות החלפת יורד בתחנה תקע (PS מותקן כל שלושה בנפרד) את שני הכוננים האחרים לעשות כלום עם CD או DVD אבל comp doesn't לקרוס
3. ניסיתי שני כבלים IDE עדיין לא עובד, אם יש לי CD / DVD ב-DVD אני יכול לחקור את הכונן אבל פשוט מראה כאילו אין דיסק בכונן, יש לי גם ניסו א PCI IDE ATA Controller שלוש אבל עם כל דבר דומה.
4. לבסוף בשימוש תוכנית נפרדת כדי לאתחל את הכונן הקשיח ולאחר מכן מותקנת XP באמצעות כונן CD ROM אשר כעת קריסות המחשב לפני שאני metioned, כך זה עבד להתקין XP אבל כאשר מותקן probs אותו עם כל שלושת הכוננים אנא האם יש מי יכול לתת לי מושג מה לעשות אם יהיה נדהם כל אחד יכול לעזור לי תודה
Old 1 במאי 2008, 10:18
מנהל קבוצת

יש לך די הרבה ניסו את הכל! האם ניסית לעדכן את ה-BIOS?

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 1 במאי 2008, 10:21
קבוצת חברות חדשות

לא תודה, אבל אני חבר דעתך לקנות SATA DVD סופר טוב הוא פתרון לבעיה זו, רק הכוננים רגיל גם עובד על PCI IDE מתאם כדי לגרום לי לחשוב שלה לא IDE prob תודה שוב
Old 1 במאי 2008, 10:44
מנהל קבוצת

טוב אם עדכון BIOS לא עובד, כמו כן האחרון Resort

Old 1 במאי 2008, 12:00
קבוצת תורמים

קצת רשימת הבדיקה:

ודא כי כל כונני IDE (כוננים קשיחים ו שניהם אופטי) הם jumpered כראוי (אב או משני).

ודא IDE כבלים והכוח כבלים הם מחוברים באופן מאובטח של הכוננים.

יש לוודא כי ערוצי IDE (הראשיים והמשניים כאחד משני) נקבעים אוטומטית / זיהוי אוטומטי ב-BIOS.

עבור אל מנהל ההתקנים ואת הסרת ההתקנה הן את IDE ATA / ATAPI Controllers עבור ראשי & משני אז אתחול מחדש של המערכת.
Windows יפעיל באופן אוטומטי מחדש את בקרי IDE AMD redetect & להתקין מחדש את כל הכוננים.
אם יש תקלה של Windows, בדרך כלל זה יהיה רצף זה.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 במאי 2008, 13:04
קבוצת חברות חדשות

היי אני סיימתי את עדכון BIOS כבר היו הגרסה האחרונה אבל נעשה את זה בכל זאת עדיין יש דבר לב תחת מנהל ההתקנים במחשב שלי מראה את היציאות כמו IDE

primaryidechannel
primaryidechannel
secondaryidechannel
secondaryidechannel
Standarddualchannelpci IDE Controller
standarddualchannelpci בקר IDE

האם זה נורמלי פריסת במנהל ההתקנים
(אזור PCI אתא / IDE Controller מופיעה תחת הערך scsi / RAID התקנים)

עשיתי ניסיון להקים מערכת RAID עם עוד כונן קשיח, אבל זה היה פגום. רק מנחש עכשיו כמו שאמרתי אבידה

נ.ב. מצטער, ניסיתי הסרת ההתקנה הן את ערוצי IDE ועדיין לא תודה
Old 1 במאי 2008, 13:14
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי johnboy1998 View Post
האם זה נורמלי פריסת במנהל ההתקנים
כן .... שלי נראה די דומה לזה.

תוך פתרון בעיות, זה יכול להיות רעיון טוב כדי להסיר את כרטיס PCI IDE, רק ב-cas זה מתנגש.

כמו כן, יש לך installled כל תוכנה, כולל כוננים וירטואליים, כגון Daemon כלים או Alcohol120?
Old 1 במאי 2008, 13:31
קבוצת תורמים

האם אתה בטוח שאתה הוסר הנכון IDE Channel .... כלומר אחד שבו CDROM / DVDROM Drive (S) הם קבוע? ...... לא בטוח אם הזכות על כל ערוץ ובחר נכסים ולחץ על הכרטיסייה מתקדם .... אתה מחפש ATAPI CDROM

כמו כן נראה כי זה יקרה אחרי iTunes מותקן ..... זה יכל להיות גם גורם?
Old 1 במאי 2008, 15:29
קבוצת חברות חדשות

היי עשיתי את מה שאמרת אני הוסר poweriso (אך הכוננים didn't עבודה נקייה על ההתקנה של XP מותקן כאשר poweriso wasn't אני ניסיתי לפני התקנת את Windows ולאחר עדכונים)

אני הוסר את יציאות IDE גם תחת הכרטיסייה מתקדם זה פשוט יש שתי אפשרויות אשר נקבעים אוטומטית לאתר ו ו DMA אם זמין, אחד הערוצים אומר Ultra DMA 6 כפי את מצב ההעברה, ועוד יש לי כל כך אחד newish mobo יציאת IDE על זה!

אני יכול רק לאחל נתון זה אף פעם לא היתה שום בעיה זה אפילו קרוב
Old 1 במאי 2008, 15:29
קבוצת חברות חדשות

תודה
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.