![]() |
|
| |||
| |||
| הי מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני צריך להיות כמו איבדו מעל זה בעיה. 1. היה לי לאחרונה התקנתי Windows Vista Ultimate + SP1 על כונן קשיח SATA שלי, כעבור שבוע שלי DVD סופר לייט ב-shm-165p6s02c הפסיק לעבוד, (הכונן מופיע במחשב שלי ואת מנהל ההתקנים), כך היה לי להסתכל כדי לראות אם אני יכול להסיר את התחתון והעליון מסננים אבל יש כל isn't. 2. כמו כן, יש לי CD ROM ו cdrw כונן, אותו הדבר קורה כאשר אני מתקין את שניהם יופיעו OM מנהל ההתקנים במחשב שלי, ההבדל היחיד בין שלושת כונני CD ROM הוא כונן בקרוב כמו לשים דיסק במחשב שלי רק ההקפאה ו צריכה להיות החלפת יורד בתחנה תקע (PS מותקן כל שלושה בנפרד) את שני הכוננים האחרים לעשות כלום עם CD או DVD אבל comp doesn't לקרוס 3. ניסיתי שני כבלים IDE עדיין לא עובד, אם יש לי CD / DVD ב-DVD אני יכול לחקור את הכונן אבל פשוט מראה כאילו אין דיסק בכונן, יש לי גם ניסו א PCI IDE ATA Controller שלוש אבל עם כל דבר דומה. 4. לבסוף בשימוש תוכנית נפרדת כדי לאתחל את הכונן הקשיח ולאחר מכן מותקנת XP באמצעות כונן CD ROM אשר כעת קריסות המחשב לפני שאני metioned, כך זה עבד להתקין XP אבל כאשר מותקן probs אותו עם כל שלושת הכוננים אנא האם יש מי יכול לתת לי מושג מה לעשות אם יהיה נדהם כל אחד יכול לעזור לי תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך די הרבה ניסו את הכל! האם ניסית לעדכן את ה-BIOS?
|
| |||
| |||
| לא תודה, אבל אני חבר דעתך לקנות SATA DVD סופר טוב הוא פתרון לבעיה זו, רק הכוננים רגיל גם עובד על PCI IDE מתאם כדי לגרום לי לחשוב שלה לא IDE prob תודה שוב |
|
| |||
| |||
| טוב אם עדכון BIOS לא עובד, כמו כן האחרון Resort
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קצת רשימת הבדיקה:
ודא כי כל כונני IDE (כוננים קשיחים ו שניהם אופטי) הם jumpered כראוי (אב או משני). ודא IDE כבלים והכוח כבלים הם מחוברים באופן מאובטח של הכוננים. יש לוודא כי ערוצי IDE (הראשיים והמשניים כאחד משני) נקבעים אוטומטית / זיהוי אוטומטי ב-BIOS. עבור אל מנהל ההתקנים ואת הסרת ההתקנה הן את IDE ATA / ATAPI Controllers עבור ראשי & משני אז אתחול מחדש של המערכת. Windows יפעיל באופן אוטומטי מחדש את בקרי IDE AMD redetect & להתקין מחדש את כל הכוננים. אם יש תקלה של Windows, בדרך כלל זה יהיה רצף זה. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| היי אני סיימתי את עדכון BIOS כבר היו הגרסה האחרונה אבל נעשה את זה בכל זאת עדיין יש דבר לב תחת מנהל ההתקנים במחשב שלי מראה את היציאות כמו IDE primaryidechannel primaryidechannel secondaryidechannel secondaryidechannel Standarddualchannelpci IDE Controller standarddualchannelpci בקר IDE האם זה נורמלי פריסת במנהל ההתקנים (אזור PCI אתא / IDE Controller מופיעה תחת הערך scsi / RAID התקנים) עשיתי ניסיון להקים מערכת RAID עם עוד כונן קשיח, אבל זה היה פגום. רק מנחש עכשיו כמו שאמרתי אבידה נ.ב. מצטער, ניסיתי הסרת ההתקנה הן את ערוצי IDE ועדיין לא תודה |
|
| |||
| |||
| כן .... שלי נראה די דומה לזה. תוך פתרון בעיות, זה יכול להיות רעיון טוב כדי להסיר את כרטיס PCI IDE, רק ב-cas זה מתנגש. כמו כן, יש לך installled כל תוכנה, כולל כוננים וירטואליים, כגון Daemon כלים או Alcohol120? |
|
| |||
| |||
| האם אתה בטוח שאתה הוסר הנכון IDE Channel .... כלומר אחד שבו CDROM / DVDROM Drive (S) הם קבוע? ...... לא בטוח אם הזכות על כל ערוץ ובחר נכסים ולחץ על הכרטיסייה מתקדם .... אתה מחפש ATAPI CDROM כמו כן נראה כי זה יקרה אחרי iTunes מותקן ..... זה יכל להיות גם גורם? |
|
| |||
| |||
| היי עשיתי את מה שאמרת אני הוסר poweriso (אך הכוננים didn't עבודה נקייה על ההתקנה של XP מותקן כאשר poweriso wasn't אני ניסיתי לפני התקנת את Windows ולאחר עדכונים) אני הוסר את יציאות IDE גם תחת הכרטיסייה מתקדם זה פשוט יש שתי אפשרויות אשר נקבעים אוטומטית לאתר ו ו DMA אם זמין, אחד הערוצים אומר Ultra DMA 6 כפי את מצב ההעברה, ועוד יש לי כל כך אחד newish mobo יציאת IDE על זה! אני יכול רק לאחל נתון זה אף פעם לא היתה שום בעיה זה אפילו קרוב |
|
| |||
| |||
| תודה |