![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Labas
Ar kas nors man padėti, kaip man tapti prarastas per šią problemą. 1. Aš neseniai įdiegta Windows Vista Ultimate + SP1 mano SATA kietasis diskas, apie savaitę po mano DVD Writer "Lite-On SHM-165p6s02c nustojo veikti, (pavara rodo ne mano kompiuteryje ir Device Manager"), taigi man teko pažiūrėkite, jei Galėčiau pašalinti viršutinį ir apatinį filtrai, tačiau forget bet. 2. Taip pat turiu CD ROM CDRW įrenginys, tas pats atsitinka, kai aš įdiegti šiuos abu atrodo om "My Computer" Device Manager ", skirtumas tik iš trijų diskų yra CD-ROM drive tik įdėti CD į savo kompiuterio tiesiog pakimba ir Reikia išjungti ne Plug (PS įrengti visi trys atskirai) kiti du diskus nieko su CD arba DVD, bet KOMP doesnt crash 3. bandė dviejų IDE laidų dar neveikia, jei turiu CD / DVD į DVD diską galiu Naršyti vairuoti, bet tik rodo, tarsi nėra disko cd, aš taip pat bandė PCI IDE ATA valdiklis su visais trimis, bet tas pats. 4. Galiausiai naudojama atskira programa formatuoti kietąjį diską ir tada įdiegti XP naudodami CD-ROM diskas, kuri dabar crashes Kaip metioned prieš kompiuterį, kad jis dirbo įdiegti XP, bet greičiau įdiegti pačią probs su visos trys diskai Prašome Ar kas nors gali duoti man žinoti, kas tai bus nustebinti, jei kas nors galėtų man padėti Ačiū |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūs turite labai daug išbandžiau visus! Jūs bandė atnaujinti BIOS?
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
ne, bet aš Thanks mate manote pirkti SATA DVD Writer yra geras problemos sprendimas, tik diskai dar įpratęs dirbti PCI IDE adapteris tam, kad padaryti mane manau jo ne IDE Prob ačiū dar kartą
|
|
|
|||
|
|||
|
Na, jei atnaujinant BIOS neveikia, kaip kraštutinė Taip
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mažai kontrolinis sąrašas:
Įsitikinkite, kad visi IDE diskai (tiek diskų ir optinių) yra jumpered teisingai (magistro arba slave). Įsitikinkite, IDE kabelių ir elektros laidai tvirtai prijungiami prie diskų. Įsitikinkite IDE kanalai (pradinį ir vidurinį) nustatyti Auto / Auto detect į BIOS. Grįžti į Device Manager ir Uninstall tiek IDE ATA / ATAPI Controllers Pirminių & Vidurinis tada perkraukite sistemą. Windows automatiškai įdiegti IDE valdikliai AMD aptinka ir įdiegti visus diskus. Jei kompiuteryje yra Windows glitch, tai paprastai praplaukite jį. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
|
|||
|
|||
|
Labas aš padariau BIOS atnaujinimas jau naujausia versija, bet padaryti tai vistiek dar nieko pastebėjome, kad pagal "Device Manager" My Computer rodo IDE uostus
primaryidechannel primaryidechannel secondaryidechannel secondaryidechannel Standarddualchannelpci IDE valdiklis standarddualchannelpci IDE valdiklis Ar tai normalus išdėstymo Device Manager (Mano PCI ATA / IDE valdiklis yra išvardyti pagal SCSI / RAID įtaisai) aš pabandyti sukurti RAID sistemos su kito disko, bet tai buvo klaidingas. tik spėlioti, dabar kaip sakiau prarado PS sorry I bandė pašalinti abu IDE kanalų ir vis dar nieko, ačiū |
|
|
|||
|
|||
|
Yep .... Mano atrodo labai panašiai.
Kartu spręsti problemas, tai gali būti gera idėja pašalinti PCI IDE, kortelės, tik CAS tai kilo. Be to, jūs installled jokios programinės įrangos, kuri apima Virtuali diskai, tokie kaip Daemon Tools ar Alcohol120? |
|
|
|||
|
|||
|
Ar tikrai norite pašalinti programą teisingas IDE kanale .... ty jei vienas cdrom / DVDROM įrenginys (-ai) yra įrengti? ...... Jei nežinote, dešiniuoju pelės klavišu kiekvienam kanalui, ir pasirinkite Ypatybės ir spustelėkite skirtuką Išsamiau .... Jūs ieškote ATAPI cdrom
Taip pat atrodo, jog tai įvyks po iTunes yra įdiegta ..... tai galėtų būti veiksnys, per? |
|
|
|||
|
|||
|
Labas aš ką pasakiau pašalinta PowerISO (bet diskai didnt darbas švarus įdiegti XP, kai PowerISO wasnt įdiegta Bandžiau Prieš įdiegti Windows atnaujinimus ir po)
I ištrinta IDE uostuose per pagal samiau ji tiesiog yra du variantai, kurie yra išdėstyti prie auto ir aptikti ir DMA jei įmanoma, vienas iš kanalų, sako Ultra DMA 6, perdavimo režimą, taip pat turiu Gana naujas MOBO kad vienas IDE uoste it! tiesiog Wish I Could pav this out niekada neturėjo jokių problemų, net arti šio |
|
|
|||
|
|||
|
ačiū
|