mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Dvd drive problēmu, lūdzu palīdzību

Reply

Thread Tools
Old Maijs 1, 2008, 10:11
New Member Group

Default Dvd drive problēmu, lūdzu palīdzību

Čau
var kāds lūdzu palīdziet man es esmu kļuvis zaudēta šo problēmu.
1. Man bija nesen uzstādīta Windows Vista Ultimate + SP1 ar manu SATA cieto disku, apmēram nedēļu vēlāk mana dvd rakstnieks Lite-on SHM-165p6s02c pārstāja darboties, (drive parādās manā datorā un Device Manager), tāpēc man bija skatīties, lai redzētu, es varētu noņemt augšējo un apakšējo filtru taču isn't any.
2. Arī man ir cd rom un CDRW disku, tas pats notiek, kad es instal šiem viņi abi parādās om mana datora Device Manager, vienīgā atšķirība no trim diskiem ir cd rom drive tiklīdz kā to cd manā datorā vienkārši sasalst un nepieciešams izslēgt pie plug (ps uzstādītas visas trīs atsevišķi), pārējie divi diski nedarīt neko ar CD vai DVD, bet comp doesn't crash
3. mēģināja divi ide kabeļiem vēl nestrādā, ja man ir CD / DVD DVD disku es varu izpētīt disku bet tikai parāda kā tad, ja neviens disks cd, esmu arī mēģinājusi PCI IDE ATA kontrolieris ar visiem trim, bet tas pats.
4. beidzot izmanto atsevišķu programmu, lai formatētu manu cieto disku un tad instal xp, izmantojot CD ROM disks, kas tagad avārijām datoru kā es metioned agrāk, tāpēc ir strādājusi, lai instalētu xp bet drīz, kas uzstādītas vienā probs ar visiem trim diskiem lūdzu, pastāv ikvienam, kurš var man ideja, ko darīt, būs pārsteigti, ja kāds varētu man palīdzēt thanks
Old Maijs 1, 2008, 10:18
Moderator Group

Jums ir diezgan daudz centās to visu! Vai esat mēģinājis atjaunināt savu Bios?

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Maijs 1, 2008, 10:21
New Member Group

nē bet es thanks mate jūs domājat iegādāties sata dvd rakstnieks ir labs risinājums šai problēmai, tikai diskus paradis pat darbu pie PCI IDE adapteris, lai mani domāt tā nav ide prob paldies vēlreiz
Old Maijs 1, 2008, 10:44
Moderator Group

Labi, ja atjaunināšana Bios nedarbojas, kā galējo līdzekli jā

Old Maijs 1, 2008, 12:00
Donors Group

Maz kontrolsaraksts:

Pārliecinieties, ka visi IDE diskus (gan cieto disku un optisko) ir jumpered pareizi (Master vai Slave).

Pārliecinieties, ka IDE kabeļi un elektrības kabeļi ir droši savienotām ar diskus.

Pārliecinieties, IDE kanālus (gan primārie un sekundārie) ir iestatīts uz Auto / Auto Detect in BIOS.

Iet uz Device Manager, un atinstalēšana gan IDE ATA / ATAPI Controllers par Primary un Secondary, tad pārstartēt sistēmu.
Windows automātiski atinstalēt IDE kontrolieri AMD redetect & pārinstalēt visus diskus.
Ja tur ir Windows glitch, tas parasti flush it out.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Maijs 1, 2008, 13:04
New Member Group

hi i izdarīt bios update jau jaunāko versiju, bet darīt tā tik vēl nekas nav pamanījis, ka zem Device Manager manā datorā rāda ide ostās, kā

primaryidechannel
primaryidechannel
secondaryidechannel
secondaryidechannel
Standarddualchannelpci ide kontrolieris
standarddualchannelpci ide kontrolieris

Tas ir normālā izkārtojumu ierīce pārvaldnieks
(mans PCI ATA / IDE kontrolieris ir norādīta ar scsi / raid devices)

Es tā mēģināt izveidot RAID sistēmu ar citu cieto disku, bet tas bija kļūdains. tikko guessing tagad kā jau teicu zaudējis

ps sorry esmu mēģinājis atinstalēt gan ide kanālus, un vēl neko thanks
Old Maijs 1, 2008, 13:14
Donors Group

Quote:
Originally Posted by johnboy1998 View Post
Tas ir normālā izkārtojumu ierīce pārvaldnieks
Yep .... mans izskatās diezgan līdzīga.

Kaut problēmu novēršanu, tā varētu būt laba ideja, lai novērstu PCI IDE karti, tikai cas šī ir pretrunīgi.

Arī tu esi installled jebkādu programmatūru, kas ietver Virtual Drives, piemēram, Daemon Tools vai Alcohol120?
Old Maijs 1, 2008, 13:31
Donors Group

Vai esat pārliecināts, ka atinstalējāt pareizi IDE Channel .... ti, kurā CDROM / DVDROM Drive (s) ir aprīkoti? ...... šaubu gadījumā tiesības uz katra kanāla un izvēlieties Properties un noklikšķiniet uz cilnes .... Jūs meklējat ATAPI CDROM

Tas arī šķiet, ka tas notiks pēc tam iTunes ir uzstādīta ..... tas varēja būt faktors pārāk?
Old Maijs 1, 2008, 15:29
New Member Group

hi i darīja, ko jums teicu atinstalēt poweriso (bet diskus didn't darbu tīrās instalēšanas xp kad poweriso wasn't uzstādītas es mēģināju pirms es instal logi atjauninājumus un pēc)

i atinstalēt IDE porti arī zem cilnes tas tikai ir divas iespējas, kas ir noteikti, lai auto atklāt un un DMA ja iespējams, vienu no kanāliem saka ultra DMA 6, kā pārsūtīšanas režīms, kā arī esmu newish MOBO tik viens IDE portā to!

tikai vēlos Es varētu skaitlis this out nekad nav bijis nekādu problēmu, pat tuvu šai
Old Maijs 1, 2008, 15:29
New Member Group

pateicība
Reply

Register

Bookmarks