![]() |
|
| |||
| |||
| Čau var kāds lūdzu palīdziet man es esmu kļuvis zaudēta šo problēmu. 1. Man bija nesen uzstādīta Windows Vista Ultimate + SP1 ar manu SATA cieto disku, apmēram nedēļu vēlāk mana dvd rakstnieks Lite-on SHM-165p6s02c pārstāja darboties, (drive parādās manā datorā un Device Manager), tāpēc man bija skatīties, lai redzētu, es varētu noņemt augšējo un apakšējo filtru taču isn't any. 2. Arī man ir cd rom un CDRW disku, tas pats notiek, kad es instal šiem viņi abi parādās om mana datora Device Manager, vienīgā atšķirība no trim diskiem ir cd rom drive tiklīdz kā to cd manā datorā vienkārši sasalst un nepieciešams izslēgt pie plug (ps uzstādītas visas trīs atsevišķi), pārējie divi diski nedarīt neko ar CD vai DVD, bet comp doesn't crash 3. mēģināja divi ide kabeļiem vēl nestrādā, ja man ir CD / DVD DVD disku es varu izpētīt disku bet tikai parāda kā tad, ja neviens disks cd, esmu arī mēģinājusi PCI IDE ATA kontrolieris ar visiem trim, bet tas pats. 4. beidzot izmanto atsevišķu programmu, lai formatētu manu cieto disku un tad instal xp, izmantojot CD ROM disks, kas tagad avārijām datoru kā es metioned agrāk, tāpēc ir strādājusi, lai instalētu xp bet drīz, kas uzstādītas vienā probs ar visiem trim diskiem lūdzu, pastāv ikvienam, kurš var man ideja, ko darīt, būs pārsteigti, ja kāds varētu man palīdzēt thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums ir diezgan daudz centās to visu! Vai esat mēģinājis atjaunināt savu Bios?
|
| |||
| |||
| nē bet es thanks mate jūs domājat iegādāties sata dvd rakstnieks ir labs risinājums šai problēmai, tikai diskus paradis pat darbu pie PCI IDE adapteris, lai mani domāt tā nav ide prob paldies vēlreiz |
|
| |||
| |||
| Labi, ja atjaunināšana Bios nedarbojas, kā galējo līdzekli jā
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maz kontrolsaraksts:
Pārliecinieties, ka visi IDE diskus (gan cieto disku un optisko) ir jumpered pareizi (Master vai Slave). Pārliecinieties, ka IDE kabeļi un elektrības kabeļi ir droši savienotām ar diskus. Pārliecinieties, IDE kanālus (gan primārie un sekundārie) ir iestatīts uz Auto / Auto Detect in BIOS. Iet uz Device Manager, un atinstalēšana gan IDE ATA / ATAPI Controllers par Primary un Secondary, tad pārstartēt sistēmu. Windows automātiski atinstalēt IDE kontrolieri AMD redetect & pārinstalēt visus diskus. Ja tur ir Windows glitch, tas parasti flush it out. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| hi i izdarīt bios update jau jaunāko versiju, bet darīt tā tik vēl nekas nav pamanījis, ka zem Device Manager manā datorā rāda ide ostās, kā primaryidechannel primaryidechannel secondaryidechannel secondaryidechannel Standarddualchannelpci ide kontrolieris standarddualchannelpci ide kontrolieris Tas ir normālā izkārtojumu ierīce pārvaldnieks (mans PCI ATA / IDE kontrolieris ir norādīta ar scsi / raid devices) Es tā mēģināt izveidot RAID sistēmu ar citu cieto disku, bet tas bija kļūdains. tikko guessing tagad kā jau teicu zaudējis ps sorry esmu mēģinājis atinstalēt gan ide kanālus, un vēl neko thanks |
|
| |||
| |||
| Yep .... mans izskatās diezgan līdzīga. Kaut problēmu novēršanu, tā varētu būt laba ideja, lai novērstu PCI IDE karti, tikai cas šī ir pretrunīgi. Arī tu esi installled jebkādu programmatūru, kas ietver Virtual Drives, piemēram, Daemon Tools vai Alcohol120? |
|
| |||
| |||
| Vai esat pārliecināts, ka atinstalējāt pareizi IDE Channel .... ti, kurā CDROM / DVDROM Drive (s) ir aprīkoti? ...... šaubu gadījumā tiesības uz katra kanāla un izvēlieties Properties un noklikšķiniet uz cilnes .... Jūs meklējat ATAPI CDROM Tas arī šķiet, ka tas notiks pēc tam iTunes ir uzstādīta ..... tas varēja būt faktors pārāk? |
|
| |||
| |||
| hi i darīja, ko jums teicu atinstalēt poweriso (bet diskus didn't darbu tīrās instalēšanas xp kad poweriso wasn't uzstādītas es mēģināju pirms es instal logi atjauninājumus un pēc) i atinstalēt IDE porti arī zem cilnes tas tikai ir divas iespējas, kas ir noteikti, lai auto atklāt un un DMA ja iespējams, vienu no kanāliem saka ultra DMA 6, kā pārsūtīšanas režīms, kā arī esmu newish MOBO tik viens IDE portā to! tikai vēlos Es varētu skaitlis this out nekad nav bijis nekādu problēmu, pat tuvu šai |
|
| |||
| |||
| pateicība |
![]() |
|
| Bookmarks |