![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок може нетко угодити помоћ мене као што сам изгубити више од овог проблема. 1. Имао сам недавно инсталирали Уиндоус Виста Ултимате + сп1 на мој САТА хард диск, око недељу дана касније мој ДВД писац Лите-он схм-165п6с02ц заустављен рад, (диск појави на мој рачунар и Управља уређаја), па сам имао формат видети ако ја могао да уклоните горњи и доњи филтере, али тамо није било који. 2. Такође имам и цд ром дриве цдру, иста ствар се догађа кад сам инсталирати оба ова они појавити ом мој рачунар Девице Манагер, а једина разлика од три погона је ЦД-РОМ диск јединицу, како је убрзо ставити ЦД у рачунар и тек фреезес треба бити искључен на додатке (пс инсталиране све три појединачно) друга два дискови ништа са ЦД или ДВД, али цомп се срушити 3. покушао два ИДЕ каблови и даље не ради, ако имам цд / двд у двд погон могу истражити возити, али само ако се не приказује као цд у погон, покушао сам и један ПЦИ ИДЕ АТА контролер са сва три, али иста ствар. 4. напокон користи посебан програм у формату мој хард диск, а затим инсталиран ксп помоћу ЦД-РОМ погон који сада црасхес рачунару као што сам пре метионед, тако да је радио за инсталацију ксп али је пре инсталиран исти пробс са сва три погона молимо све оне који се тамо може, дајте ми идеју шта учинити ће запрепаштени ако ко може помоћ мене хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате прилично пуно покушали све! Јесте ли покушао исправци Биос?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| не, али ја ћу хвала мате мислите ли купујете сата двд писац је добар решење за овај проблем, само Погони навика још радити на ПЦИ ИДЕ адаптер па мислим да ми не иде својим проб хвала опет |
|
| |||
| |||
| Па ако исправци БИОС не ради, као посљедњи ресорт ыес
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мало провере:
Проверите да ли су све ИДЕ дискови (како тврде дискове и оптичке) су јумперед исправно (или Мастер Славе). Постарајте се ИДЕ каблови и енергетски каблови су повезани на безбедном погонима. Проверите је ли ИДЕ канала (и основном и средњем) су постављена на Аутоматски / Ауто Детецт ин БИОС. Иди на Девице Манагер и деинсталирам оба ИДЕ АТА / АТАПИ Цонтроллерс за основну и средњу онда поново подизање система систем. Уиндоус ће аутоматски поново инсталирати ИДЕ Цонтроллер редетецт АМД & наново све погоне. Ако постоји Уиндоус глитцх, овај ће се нормално флусх ит оут. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| бок ја учинио БИОС упдате већ имали најновију верзију, али то ионако урадили још ништа приметили су да се под Девице Манагер мој рачунар показује као ИДЕ портови примарыидецханнел примарыидецханнел сецондарыидецханнел сецондарыидецханнел Стандарддуалцханнелпци ИДЕ контролер стандарддуалцханнелпци ИДЕ контролер Да ли је то нормалан формат у Девице Манагер (мој ПЦИ АТА / ИДЕ контролер је наведен под СЦСИ / РАИД уређаја) Нисам покушате поставити РАИД систем са другом диску, али то је био неисправан. гуессинг баш као што сам сада, рекао је изгубио пс извињавамо Покушао сам деинсталирању оба ИДЕ канала и још увек ништа не хвала |
|
| |||
| |||
| Ыеп .... мина изгледа прилично слична оној. Док се за решавање проблема, то би могла бити добра идеја за уклањање ПЦИ ИДЕ Цард, само у овом ЦАС је сукобљене. Такође, да ли сте инсталллед било који софтвер који укључује Виртуал Дривес, као што су алати или Алцохол120 демон? |
|
| |||
| |||
| Јесте ли сигурни да деинсталирана исправни ИДЕ канала .... тј онај где се ЦДРОМ / ДВДР Дриве (а) су обложени? ...... ако сигурноссцху сваки канал кликните десним тастером и изаберите Пропертиес и кликните на Адванцед таб .... које тражите Атапи цдром Такође се чини да ово десити након што се инсталира иТунес ..... ово би могао бити фактор превише? |
|
| |||
| |||
| бок ја сам оно што сам рекао је деинсталирана поуерисо (али није дискови раде на исту инсталацију од ксп поуерисо када није инсталиран пре него што сам ја покушао инсталирали Уиндоус ажурирања и после) Ја деинсталирана ИДЕ портови превише под адванцед таб има само две опције на које су постављена на аутоматско откривање и ДМА и ако постоји један од канала каже ултра ДМА 6 као начин преноса, плус имам доста нов мобо тако један ИДЕ прикључак на Интернет! ЈА могао праведан жеља овај лик из било којег никада није имао проблема ни близу овом |
|
| |||
| |||
| хвала |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? | нигхтстар | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 9. новембар 2009 10:30 |
| Проблем са Хард Дриве | маттхеуфору | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 25. јуна 2008 07:03 |
| ДВД погон Проблем .... | Руде | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 фебруар 2008 15:04 |
| Проблем са ДВД-Дриве | ЦД1 | Дривес & Измјењиви медији | 10 | 26 јануар 2008 08:00 |
| У3 Пен дриве проблем компатибилности | :: Аарон: | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 16 аугуст 2007 04:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |