az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

DVD sürücüsü sorunu lütfen yardım

Reply

Konu Araçları
Old 1 Mayıs 2008, 10:11
Yeni Üye Grubu

Default DVD sürücüsü sorunu lütfen yardım

Merhaba
Ben bu sorunu üzerinden kayıp oldu lütfen biri bana yardım edebilirsiniz.
1. Öylesine i görmek için bir göz vardı kısa bir süre önce bir hafta hakkında shm-daha sonra DVD yazar Lite Windows Vista Ultimate + sp1 benim SATA sabit sürücüsünde yüklü oldu-165p6s02c durdu çalışan (yukarı çekmek benim bilgisayar ve aygıt yöneticisini) gösterir eğer Ben kaldırmak olabilir ve alt filtreleri ancak üst Buralarda isnt.
2. Ayrıca bir CD ROM ve CDRW sürücü, aynı şey oluyor Ne zaman bu ikiside OM Bilgisayarımdaki aygıt yöneticisi, üç sürücüler gelen tek fark görünür yüklemek sahip CD ROM sürücü anda benim bilgisayar sadece ve donuyor CD yerleştirilir Fişi at kapalı olması gerekir (ps üç ayrı), diğer iki sürücüleri bir CD veya DVD ancak Zorunlu doesnt kazasında bir şey yapmak yüklenmiş
3. Eğer bir CD hala çalışmıyor, iki IDE kabloları denedim / DVD sürücü i sürücü keşfedebilirsiniz, ancak DVD gibi eğer sürücü hiçbir cd, ben de üç ama aynı şeyi bir PCI IDE ATA denetleyicisi denedi gösterir.
4. bu yüzden ancak XP yüklemek için hemen her üç sürücü ile aynı probs yüklü çalıştım lütfen son biçimi ve ardından XP yüklü olan şimdi i önce metioned olarak bilgisayar çökerse cd ROM sürücüsü kullanarak, benim sabit disk ayrı bir programın kullanılan bir kimse olduğunu kim varsa bana teşekkür yardımcı olabilir bana ne yapmak için bir fikir verebilir hayrete olacak
Old 1 Mayıs 2008, 10:18
Moderatör Grubu

Bunlar hemen hemen tüm denedi! Size Bios güncellemeyi denediniz mi?

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 1 Mayıs 2008, 10:21
Yeni Üye Grubu

yok ama olacak teşekkürler dostum bir SATA DVD yazıcı satın almayı düşünüyorsanız bu soruna iyi bir çözüm bu yaz da bir IDE sorunları tekrar teşekkür düşündürmek, sadece sürücüler alışkanlık bile PCI IDE adaptör çalışmaktadır
Old 1 Mayıs 2008, 10:44
Moderatör Grubu

Peki eğer Biyografileri işe yaramazsa, son çare olarak evet güncelleştirmekte

Old 1 Mayıs 2008, 12:00
Bağış Grubu

Küçük bir kontrol listesi:

Emin olun tüm IDE sürücüler (her ikisi de sabit sürücü ve optik) doğru jumpered vardır (Yüksek Lisans veya Slavey).

Emin IDE kabloları ve elektrik kabloları güvenli sürücüleri bağlıyken olun.

Emin IDE kanalı (her ikisi de İlköğretim ve Ortaöğretim) Otomatik olarak ayarlanır olun / Otomatik Algıla BIOS'unda.

Cihaza Müdürü gidin ve Kaldır'ı hem IDE ATA / ATAPI Denetleyiciler için İlköğretim ve sonra sistemi yeniden başlatın Ortaöğretim.
Windows otomatik olarak IDE Denetleyicileri yeniden algılanmasını ve tüm sürücüler yeniden AMD yeniden yüklemek olacaktır.
Eğer bir Windows aksaklık's, bu normalde dışarı floş olacaktır.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 1 Mayıs 2008, 13:04
Yeni Üye Grubu

merhaba i BIOS güncelleme zaten her şey hala son sürümü ancak yaptığı yapılır altında aygıt yöneticisi benim bilgisayar olarak IDE bağlantı noktalarını gösterir fark etmişsinizdir

primaryidechannel
primaryidechannel
secondaryidechannel
secondaryidechannel
Standarddualchannelpci IDE denetleyicisi
standarddualchannelpci IDE denetleyicisi

Bu cihaz üzerinde normal layout yöneticisi var
(benim PCI ATA / ide denetleyicisi SCSI altında listelenen / baskın cihazlar)

Başka bir sabit disk ile raid sistem kurmaya çalışın yaptım ama hatalı oldu. Ben kaybettim söyledi şimdilik tahmin

Ps sorry I sayesinde hem IDE kanalı ve hala hiçbir şey kaldırmayı denedi
Old 1 Mayıs 2008, 13:14
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by johnboy1998 View Post
Bu cihaz üzerinde normal layout yöneticisi var
Evet .... benim çok da benzer.

Whilst giderme, bu PCI IDE kartı çıkarmak için iyi bir fikir, Cas sadece bu çelişkili olabilir.

Ayrıca, hangi Sanal Sürücü, Daemon Tools veya Alcohol120 gibi içeren herhangi bir yazılım, installled var mı?
Old 1 Mayıs 2008, 13:31
Bağış Grubu

You .... doğru IDE Kanal kaldırıldı emin misiniz Bir yani nerede CDROM / dvdrom Sürücü (ler) monte nelerdir? ...... Eğer emin sağ tıklayarak her bir kanal seçin ve Özellikler'i tıklatın, Gelişmiş sekmesini .... size ATAPI cdrom arıyor

Yine bunun gibi iTunes sonra ..... yüklü Bu bir faktör de olabilir?
Old 1 Mayıs 2008, 15:29
Yeni Üye Grubu

merhaba ben ne i temiz XP zaman poweriso wasnt I Kurulmuştur üzerinde (ancak sürücüleri didnt work poweriso kaldırıldı denedim önce Windows güncellemeleri ve sonra yüklü) dedi mi

Ben de sadece otomatik ve DMA eğer bir kanal mevcut algılamak için artı aktarım modu olarak bir çok bir yenice mobo var Ultra DMA 6 söylüyor belirlenmiş olan iki seçenek vardır gelişmiş sekmesi altında IDE bağlantı noktaları kaldırılırsa üzerinde IDE bağlantı noktasını!

Sadece bu herhangi bir sorun olsa bile bu yakın vardı dışarı hiç rakam isterdim
Old 1 Mayıs 2008, 15:29
Yeni Üye Grubu

teşekkürler
Reply

Register

Bookmarks