![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт може хтось будь ласка, допоможіть мені, як я став втратив над цією проблемою. 1. Я була нещодавно встановлена Windows Vista Ultimate + SP1 на мій жорсткий диск SATA, приблизно через тиждень мій DVD Lite письменника-на ШМ-165p6s02c перестали працювати, (диск показує на моєму комп'ютері і Device Manager), тому я подивлюся, якщо Я можу видалити верхні і нижні фільтри, але хіба там такі є. 2. Також у мене є CD-ROM і CDRW дисків, те ж саме відбувається, коли я встановлюю ці обидва вони з'являються ОМ "Мій комп'ютер" Диспетчер пристроїв ", єдина відмінність від трьох дисках CD-дисків одразу ж покласти диск у моєму комп'ютері просто завмирає і повинно бути вимкнено в пробку (PS встановлені всі три окремо) інші два диски нічого не робити з CD або DVD, але Comp doesn't аварії 3. намагався два кабелі IDE, як і раніше не працюють, якщо у мене є CD / DVD на DVD-диску і може вивчити диск, але тільки показує, як якщо б ніяких компакт-дисків в приводі, я також намагався PCI IDE ATA контролер з трьох, але все ж таки. 4. Нарешті використовувати окрему програму для форматування жорсткого диска, а потім встановили XP Використання компакт-дисків який в даний час збої комп'ютера, як я metioned раніше, тому він працював для установки XP, але незабаром як встановлений ж Probs з усіма трьома дисками будь ласка, чи є хто-небудь можете дати мені ідею, що робити будете вражені якщо хто може мені допомогти завдяки |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви дуже багато чого намагався все це! Ви пробували оновлення BIOS?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Ні, але я завдяки Мате ви думаєте покупки SATA DVD Writer є гарним рішенням цієї проблеми, а тільки диски звичку працювати навіть на PCI адаптер IDE, з тим щоб примусити мене думати, свого не IDE проб ще раз подякувати |
|
| |||
| |||
| Ну, якщо оновлення Bios не працює, в крайньому Так
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мало Контрольний список:
Переконайтеся, що всі IDE-дисків (як жорсткі диски та оптичні) є перемичками правильно (головний або підпорядкований). Переконайтеся в тому, IDE кабель і кабель живлення надійно підключений до дисків. Переконайтеся, що IDE канали (первинних і вторинних) вибране Авто / Auto Detect в BIOS. Перейти в диспетчері пристроїв і видаліть обидва IDE ATA / ATAPI контролери для Primary & Secondary Потім перезавантажте систему. Windows автоматично перевстановити IDE контролерів AMD повторного виявлення & перевстановити всі диски. Якщо є глюк Windows, це, як правило, флеш його. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Привет я зробив Оновлення BIOS вже остання версія, але зробити це все одно ще нічого не помітили, що за допомогою диспетчера пристроїв мій комп'ютер показує, IDE портів primaryidechannel primaryidechannel secondaryidechannel secondaryidechannel Standarddualchannelpci IDE контролера standarddualchannelpci IDE контролера Хіба це нормальна макета за допомогою диспетчера пристроїв (моя PCI ATA / IDE-контролер, перераховані в SCSI / RAID-пристроїв) Я намагаюся створити RAID-системи з іншого жорсткий диск, але він був помилковий. тільки гадати зараз, каже, я втратив PS шкода, що я намагався видалити обох каналах IDE і до цих пір нічого не завдяки |
|
| |||
| |||
| Да .... мій виглядає досить схожі на це. Хоча з усунення несправностей, це може бути гарною ідеєю, щоб видалити карта PCI IDE, тільки в CAS цьому конфлікті. Крім того, ви installled будь-яке програмне забезпечення, яке включає в себе віртуальні диски, наприклад, Daemon Tools або Alcohol120? |
|
| |||
| |||
| Ви впевнені, що ви видалили правильний канал IDE .... тобто той, де CD-ROM / DVD-ROM диска (ів), можуть встановлюватися? ...... Якщо не впевнені правою кнопкою миші кожен канал і виберіть "Властивості" і перейдіть на вкладку Додатково .... Ви шукаєте CDROM Atapi Крім того, це, здається, відбулося після ITunes встановлений ..... це могло бути чинником, теж? |
|
| |||
| |||
| Привет я зробив, що ви сказали, що я видалив PowerISO (але диски didn't роботи на чисту установку XP, коли PowerISO Wasn't встановлений я намагався, перш ніж я встановлена Windows Updates і після) Я видалив IDE портів теж під вкладка Додатково він просто має два варіанти, які встановлюються для автоматичного виявлення і і DMA, якщо є, одним з каналів, говорить, Ultra DMA 6, а в режимі передачі, плюс у мене є досить новий плат Так що IDE портів на ньому! Мені тільки шкода, міг зрозуміти з цього ніколи не було проблемою навіть близько до цього |
|
| |||
| |||
| спасибо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Жорсткий диск проблема | matthewforu | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 25 червня 2008 07:03 |
| DVD-привід проблема .... | Руда | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 лютого 2008 15:04 |
| DVD-привід проблеми | CD1 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 26 січня 2008 08:00 |
| U3 Ручка приводу проблеми сумісності | :: Аарон:: | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 16 серпня 2007 04:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |