menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

DVD problém prosím pomozte

Reply

Thread Nástroje
Old 1. května 2008, 15:44
Dárce Skupina

Default DVD problém prosím pomozte

Pojďme se vrátit o několik kroků, aby se při Vista Ultimate byla instalována a pracovní ok.

Jaký hardware a software byl instalován, a to nejprve v době, kdy byla pracovní ok?

Co jsi to add (hardware nebo software), a od té první, když neuznal vaše Lite-on SHM-165p6s02c?

Mohlo by to být váš nejlepší sázka na odstranění všech oddílů z vašeho HDD a začít znovu ..... tj. zavádením s Vista DVD a nechat ji rozdělení a formátování disku a udělat novou instalaci.
Vzhledem k ladění jste dělali, že by bylo dobré resetovat bios výchozí nastavení, než začnete.

Tam se nezdá být jakékoliv ojínit nebo z důvodu, co jste hlášeny, takže budete muset něco udělat drastické takhle IMO, jste-li mít šanci na třídění věcí.

Také dont být v pokušení zkusit spousta věcí (bodné v tmavém), pokud něco není jít do plánu.
Zpráva sem první .... k dispozici dostatek odborníků zde na pomoc

Hodně štěstí s ním

...... oh btw jsem se zeptat ..... je to skutečný kopii Vista?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1. května 2008, 16:03
Nový člen skupiny

ahoj díky za veškerou pomoc při Vista byl nainstalován jsem nero 8.1 a poweriso insalled to je vše v souvislosti s DVD / CD software.

v prvním a vista nero kde hoří dvd atd. Jemné, ale pak přestali čtení disků bylo spáleno, ale pracoval předtím jsem vždy používá jen můj dvd spisovatel tak CD-RW jen přišel do hry, dokud se problém s dvd

Vista boot dvd zvyklý z dvd mechaniku buď

i když i aktualizované Vista Ultimate s Windows Update je didnt show sp1 stáhli i ručně, a to bylo kolem času na jednotku zastavit a xp bych boot na mém pevném disku, když Vista byl nainstalován tak používá jiný program pro formát jisti jeho názvem killdisc nebo něco.

ps můj Vista OEM verze

díky
Old 1. května 2008, 16:27
Nový člen skupiny

hi phil

Bohužel můj Vista není pravá jeho OEM verze

díky
Old 1. května 2008, 16:29
Dárce Skupina

OK .... předpokladu, chcete instalovat Vista a XP ne, nechte to na první pohled, proč Vista boot disk zvyklý.
Ptal jste se na disk boot sekvence v BIOSu, aby se ujistil, že CD / DVD je první spouštěcí zařízení?
Old 1. května 2008, 16:31
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal johnboy1998 View Post
hi phil

Bohužel můj Vista není pravá jeho OEM verze

díky
OEM znamená, že byl dodán do Original Equipment Manufacturer pro vaše PC. Pokud je tomu tak, pak je to pravý.

Kdyby to bylo staženo nebo kopírování, nicméně, pak není
Old 1. května 2008, 16:33
Nový člen skupiny

Ano i to vyzkoušelo, ale stále se nic nestalo CD disk pracuje na boot xp, ale jak jsem řekl, havaruje s cd s xp na cdrw nikdy děl z boot nebo DVD

díky
Old 1. května 2008, 16:37
Nový člen skupiny

ano phil staľené je předem

díky
Old 1. května 2008, 16:42
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal johnboy1998 View Post
ano phil staľené je předem

díky
Tak to je pravděpodobně důvod, proč máte problémy potom.
Hodně věci na Torrenty atd. obsahují malware / spyware atd. a bylo manipulováno a krakovaná, odstraňováním různých systémových souborů.

Chcete-li být upřímný ..... dont ztrácet čas s nimi, pokud chcete typ bolesti hlavy, kterou jste získali.
Nejen to, že jsou nelegální, a je to proti pravidlům fóra, aby v žádném případě.

Pokud máte skutečnou kopii XP, můžeme vyzkoušet, který vám pomůže nainstalovat, pokud si budete přát.
Old 1. května 2008, 16:59
Nový člen skupiny

hi phil ano souhlasím s tebou být upřímná prostě chtěl vidět, co rozdíl directx10 by nestojí peníze, myslím, že moje xp pravý když mám klíč a všechno.

takže si myslíš, že čerstvé instalaci xp by fungovat, ale je zvyklý boot z DVD by prostě muset použít CD disk, a doufám, že doesnt hrát nahoru

díky
Old 1. května 2008, 17:05
Dárce Skupina

Nedohodnou-li se DVD disk je vadný, není žádný důvod, proč by se neměla boot z XP CD, protože všechny XP Instalace disky zavádet.
Mělo by být pouhým případě vložení disku a restartu PC, za předpokladu, spouštěcí sekvence v BIOSu je nastaven správně.

Pak použijte XP průvodce instalací přepsání Vista a udělat formát a čistou instalaci
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? nightstar Procesory, základní desky & RAM 4 9.listopadu 2009 10:30
Pevný disk Problem matthewforu Drives & Removable Media 1 25. června 2008 07:03
DVD mechanika Problem .... Rude Drives & Removable Media 1 3. února 2008 15:04
DVD Problém CD1 Drives & Removable Media 10 26. ledna 2008 08:00
Pen U3 disk kompatibilní problém :: AARON:: Drives & Removable Media 5 16. srpen 2007 04:30
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.