![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pojďme se vrátit o několik kroků, aby se při Vista Ultimate byla instalována a pracovní ok.
Jaký hardware a software byl instalován, a to nejprve v době, kdy byla pracovní ok? Co jsi to add (hardware nebo software), a od té první, když neuznal vaše Lite-on SHM-165p6s02c? Mohlo by to být váš nejlepší sázka na odstranění všech oddílů z vašeho HDD a začít znovu ..... tj. zavádením s Vista DVD a nechat ji rozdělení a formátování disku a udělat novou instalaci. Vzhledem k ladění jste dělali, že by bylo dobré resetovat bios výchozí nastavení, než začnete. Tam se nezdá být jakékoliv ojínit nebo z důvodu, co jste hlášeny, takže budete muset něco udělat drastické takhle IMO, jste-li mít šanci na třídění věcí. Také dont být v pokušení zkusit spousta věcí (bodné v tmavém), pokud něco není jít do plánu. Zpráva sem první .... k dispozici dostatek odborníků zde na pomoc ![]() Hodně štěstí s ním ...... oh btw jsem se zeptat ..... je to skutečný kopii Vista? Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| ahoj díky za veškerou pomoc při Vista byl nainstalován jsem nero 8.1 a poweriso insalled to je vše v souvislosti s DVD / CD software. v prvním a vista nero kde hoří dvd atd. Jemné, ale pak přestali čtení disků bylo spáleno, ale pracoval předtím jsem vždy používá jen můj dvd spisovatel tak CD-RW jen přišel do hry, dokud se problém s dvd Vista boot dvd zvyklý z dvd mechaniku buď i když i aktualizované Vista Ultimate s Windows Update je didnt show sp1 stáhli i ručně, a to bylo kolem času na jednotku zastavit a xp bych boot na mém pevném disku, když Vista byl nainstalován tak používá jiný program pro formát jisti jeho názvem killdisc nebo něco. ps můj Vista OEM verze díky |
|
| |||
| |||
| hi phil Bohužel můj Vista není pravá jeho OEM verze díky |
|
| |||
| |||
| OK .... předpokladu, chcete instalovat Vista a XP ne, nechte to na první pohled, proč Vista boot disk zvyklý. Ptal jste se na disk boot sekvence v BIOSu, aby se ujistil, že CD / DVD je první spouštěcí zařízení? |
|
| |||
| |||
| OEM znamená, že byl dodán do Original Equipment Manufacturer pro vaše PC. Pokud je tomu tak, pak je to pravý. Kdyby to bylo staženo nebo kopírování, nicméně, pak není |
|
| |||
| |||
| Ano i to vyzkoušelo, ale stále se nic nestalo CD disk pracuje na boot xp, ale jak jsem řekl, havaruje s cd s xp na cdrw nikdy děl z boot nebo DVD díky |
|
| |||
| |||
| ano phil staľené je předem díky |
|
| |||
| |||
| Tak to je pravděpodobně důvod, proč máte problémy potom. Hodně věci na Torrenty atd. obsahují malware / spyware atd. a bylo manipulováno a krakovaná, odstraňováním různých systémových souborů. Chcete-li být upřímný ..... dont ztrácet čas s nimi, pokud chcete typ bolesti hlavy, kterou jste získali. Nejen to, že jsou nelegální, a je to proti pravidlům fóra, aby v žádném případě. Pokud máte skutečnou kopii XP, můžeme vyzkoušet, který vám pomůže nainstalovat, pokud si budete přát. |
|
| |||
| |||
| hi phil ano souhlasím s tebou být upřímná prostě chtěl vidět, co rozdíl directx10 by nestojí peníze, myslím, že moje xp pravý když mám klíč a všechno. takže si myslíš, že čerstvé instalaci xp by fungovat, ale je zvyklý boot z DVD by prostě muset použít CD disk, a doufám, že doesnt hrát nahoru díky |
|
| |||
| |||
| Nedohodnou-li se DVD disk je vadný, není žádný důvod, proč by se neměla boot z XP CD, protože všechny XP Instalace disky zavádet. Mělo by být pouhým případě vložení disku a restartu PC, za předpokladu, spouštěcí sekvence v BIOSu je nastaven správně. Pak použijte XP průvodce instalací přepsání Vista a udělat formát a čistou instalaci |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pevný disk Problem | matthewforu | Drives & Removable Media | 1 | 25. června 2008 07:03 |
| DVD mechanika Problem .... | Rude | Drives & Removable Media | 1 | 3. února 2008 15:04 |
| DVD Problém | CD1 | Drives & Removable Media | 10 | 26. ledna 2008 08:00 |
| Pen U3 disk kompatibilní problém | :: AARON:: | Drives & Removable Media | 5 | 16. srpen 2007 04:30 |
| Thread Nástroje | |
| |