![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ας πάμε πίσω μερικά βήματα, όταν είχε εγκατασταθεί Vista Ultimate και εργασίας ok.
Τι υλικό και λογισμικό εγκαταστάθηκε, αρχικά, όταν ήταν εργασίας ok; Τι μπορείτε να προσθέσετε (υλικού ή λογισμικού) μεταξύ του τότε και την πρώτη φορά απέτυχε να αναγνωρίσει το Lite-on shm-165p6s02c; Θα ήταν ίσως το καλύτερο στοίχημα για την άρση όλων των διαμερισμάτων από το HDD και να ξεκινήσουμε από την αρχή ..... δηλαδή με την εκκίνηση Vista DVD και Αφήνοντας διαμερισμάτων και τη διαμόρφωση της μονάδας δίσκου και να κάνει μια νέα εγκατάσταση. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μικροαλλαγές που έχετε κάνει, θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή ιδέα για την επαναφορά των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων BIOS, πριν να αρχίσουν. Δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος ομοιοκαταληξία ή από αυτά που έχετε αναφέρει, και έτσι πρέπει να κάνουμε κάτι δραστικό όπως αυτή του ΙΜΟ, εάν πρόκειται να έχουν καμία πιθανότητα διαλογής πράγματα. Επίσης, dont να μπουν στον πειρασμό να προσπαθήσουμε για πολλοστή πράγματα (μαχαιρώματος στο σκοτάδι), αν κάτι δεν πάει με το πρόγραμμα. Έκθεση πίσω εδώ πρώτα .... υπάρχουν αρκετοί εμπειρογνώμονες εδώ για να βοηθήσουμε ![]() Καλή επιτυχία με αυτήν ...... Oh BTW, έχω να ρωτήσω ..... αυτό είναι ένα γνήσιο αντίγραφο των Vista; Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Γεια σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια, όταν είχε εγκατασταθεί vista είχα nero 8.1 και poweriso insalled thats σε ό, τι αφορά όλα τα DVD / CD του λογισμικού. κατά την πρώτη και vista nero όπου καύση dvd κτλ ωραία αλλά στη συνέχεια διέκοψε την ανάγνωση των δίσκων που είχε καίγεται αλλά είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν έχω πάντα μόνο χρησιμοποιούνται dvd μου συγγραφέα, ώστε η μονάδα CD-RW μόνο ήρθε στο παιχνίδι μέχρι το πρόβλημα με το dvd το vista dvd wont εκκίνηση από το DVD-ROM είτε Επίσης, όταν θ ενημέρωση των Windows Vista Ultimate με το ενημερώσετε didn't δείχνουν sp1 i κατεβάσετε χειροκίνητα και ότι ήταν γύρω τη στιγμή που η μονάδα δίσκου και σταμάτησε xp wouldnt εκκίνησης σε σκληρό δίσκο μου όταν vista είχε εγκατασταθεί ένα άλλο πρόγραμμα που χρησιμοποιείται προκειμένου να διασφαλίσουμε τη μορφή που ονομάζεται killdisc ή κάτι. ps μου Vista είναι μια έκδοση OEM ευχαριστώ και πάλι |
|
| |||
| |||
| Hi Phil δυστυχώς μου Vista δεν είναι γνήσιο τη μια έκδοση OEM ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Εντάξει .... υποθέτοντας θέλετε να εγκαταστήσετε Vista και δεν XP, ας δούμε πρώτα γιατί τα Vista συνηθίζει δίσκο εκκίνησης. Έχετε ελέγξει την ακολουθία εκκίνησης, στο BIOS, για να βεβαιωθείτε ότι το CD / DVD drive είναι η πρώτη συσκευή εκκίνησης; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αν έγινε λήψη ή αντιγραφή, ωστόσο, τότε δεν είναι |
|
| |||
| |||
| ναι έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει τίποτα το cdrom οδήγησης έργων για την εκκίνηση xp, αλλά όπως είπα κολλάει με ένα cd μέσα xp το CDRW δεν λειτουργεί από εκκίνησης ή DVD ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Phil τηλεφορτωθούν ναι, είναι προ - ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Και αυτό είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο έχετε προβλήματα στη συνέχεια. Πολλά πράγματα για τα torrents κλπ περιέχει malware / spyware κλπ. και έχει αλλοιωθεί και πυρολυμένου, με την άρση των διαφόρων συστημάτων αρχείων. Για να είμαι ειλικρινής ..... dont αποβλήτων το χρόνο σας μαζί τους, αν δεν θέλουν το είδος της πονοκεφάλους να είστε. Οχι μόνο αυτό, είναι παράνομη και ότι είναι κατά του φόρουμ για να συζητήσει τους κανόνες με οποιοδήποτε τρόπο. Αν έχετε ένα γνήσιο αντίγραφο των XP, μπορούμε να προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσετε αυτό, αν το επιθυμείτε. |
|
| |||
| |||
| Hi Phil ναι, συμφωνώ μαζί σας για να είμαστε ειλικρινείς Ηθελα να δω τι θα κάνουν διαφορά directx10 δεν αξίζει τα χρήματα που πιστεύω μου είναι xp γνήσια και αν έχεις τα βασικά και τα πάντα. έτσι νομίζετε ότι μια νέα εγκατάσταση των XP θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά συνηθίζει εκκίνηση από τη μονάδα δίσκου DVD θα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο το cdrom οδήγησης και ελπίζω ότι doesn't παίξετε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Αν δεν το DVD Drive είναι ελαττωματικό, δεν υπάρχει λόγος για τον οποίο δεν θα πρέπει να εκκινήσετε από το CD XP, όπως όλα τα XP Εγκατάσταση δίσκοι εκκινήσιμο. Θα πρέπει απλώς να είναι μια υπόθεση της εισάγοντας το δίσκο και επανεκκίνηση του υπολογιστή, με την παραδοχή σας ακολουθία εκκίνησης στο BIOS έχει ρυθμιστεί σωστά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα XP οδηγός εγκατάστασης για να αντικαταστήσετε το διαμέρισμα Vista και να κάνουμε μια μορφή και καθαρή εγκατάσταση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Σκληρός Δίσκος Problem | matthewforu | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 25 Ιουν 2008 07:03 |
| DVD Drive Πρόβλημα .... | Rude | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3 Φεβ 2008 15:04 |
| DVD Drive Problem | CD1 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 26 Ιαν 2008 08:00 |
| U3 Pen οδήγησης πρόβλημα συμβατότητας | :: AARON:: | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 16 Αυγ 2007 04:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |