![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idemo natrag nekoliko koraka, do kada je bila instalirana Vista Ultimate i radnih ok.
Što je hardver i softver instaliran, u početku, kada je radeći u redu? Što ste dodali (hardware ili software) između onda i kad ga prvo propustio prepoznati vaše Lite-on shm-165p6s02c? To može biti vaš najbolji kladiti da uklonite sve particije s Vašeg HDD i početi iz početka ..... tj. booting sa Vista DVD-a i samo ga particiju formatirati disk i napraviti svježu instalaciju. U pogledu svih prilagođavati ste učinili, može također biti dobra ideja da se resetirati bios default postavki, prije nego što započnete. Tu se ne čini se da bilo koji iz čista mira što si prijavljen, pa vam treba nešto učiniti ovako drastičan IMO, ako ima bilo kakve šanse za razvrstavanje stvari van. Također, ne biti u iskušenju da isprobate sijaset stvari (ubadanje u mraku), ako nešto ne ide na plan. Prijavi se ovdje prvi nazad .... ima dovoljno stručnjaka ovdje za pomoć ![]() Sretno s njom ...... oh btw, moram pitati ..... Je li ovo originalni primjerak Vista? My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| hi hvala za svu pomoć, kada je vidik instaliran NERO sam imala 8,1 i poweriso insalled taj sve u odnosu na DVD / CD softvera. na prvi vidik i NERO gdje spaljivanje dvd itd fino, ali onda je prestao čitanje diskova je spaljen, ali im je prethodno radila sam uvijek koristi samo moj DVD pisac pa CD-RW pogon tek u igru sve dok se problem s dvd vidik dvd navika čizma from DVD pogon ili i kad sam updated Vista Ultimate sa Windows Update to nije show sp1 i skinuti ga ručno, te da je oko vremena pogona prestala wouldnt boot xp i na mom hard disku kad je bila instalirana Vista pa koristi neki drugi program za siguran oblik njegova zove killdisc ili nešto. ps moj vidik je OEM verzija hvala opet |
|
| |||
| |||
| hi phil nažalost moj vidik nije originalan jedan njen OEM verzija hvala |
|
| |||
| |||
| OK .... pretpostavljiv želite instalirati Vidik i XP ne, neka prvi pogledamo zašto je Vista boot diska navika. Jeste li provjerili boot disk sekvencu u BIOS-u, kako bi bili sigurni da je CD / DVD pogon je prvi boot uređaj? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ako je to preuzeto ili kopirano, međutim, tada nije |
|
| |||
| |||
| yes Pokušao sam ovo, ali još uvijek ne događa se ništa u cdrom pogon radi na boot xp ali kao što sam rekao crashes sa xp cd u roku od cdrw nikada djela iz boot ili DVD pogon hvala |
|
| |||
| |||
| yes phil preuzeto je preactivated hvala |
|
| |||
| |||
| Pa to je vjerojatno razlog zašto imate problema onda. Mnogo je stvari na kabla itd. sadrži zlonamjerni softver / spyware i sl. je i sa tampered napukao, uklanjanjem različitih sistemskih datoteka. Da budem iskren ..... dont waste Vaše vrijeme s njima, osim ako ne želite da se tip glavobolje koju dobivate. Ne samo da su protuzakonito i to je protiv pravila foruma diskutirati na bilo koji način. Ako imate autentičnu kopiju XP, možemo pokušati pomoći da instalirate ukoliko to želite. |
|
| |||
| |||
| Hi Phil Da slažem se s tobom da budem iskren samo želio vidjeti što će napraviti razliku directx10 ne vrijedi taj novac mislim moj xp se originalni iako je dobio ključ i sve. pa da li vi misliti svježu instalaciju od xp bi raditi, ali navika čizma from DVD pogon bi je samo da koristite cdrom drive i nada se da se igraju hvala |
|
| |||
| |||
| DVD pogon, osim ako je neispravan, nema razloga zašto on ne bi mogao iz XP boot CD-a, kao i sve instalacije XP diskova su bootable. Trebao bi biti samo jedan slučaj umetanja diska i ponovnog pokretanja računala, uz pretpostavku vaš BIOS-u boot sekvenca je postavljena ispravno. Tada koristite čarobnjaka za instalaciju XP prebrišete Vista particiju i format i napraviti čistu instalaciju |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? | nightstar | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 9. studeni 2009 10:30 |
| Problem s Hard Drive | matthewforu | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 25. lipnja 2008 07:03 |
| DVD pogon Problem .... | Rude | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. veljača 2008 15:04 |
| Problem s DVD-Drive | CD1 | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 26 siječanj 2008 08:00 |
| U3 Pen drive problem kompatibilnosti | :: AARON: | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 16. kolovoz 2007 04:30 |
| Thread Tools | |
| |