![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Menjünk vissza néhány lépést, hogy amikor Vista Ultimate volt telepítve és a munka ok.
Mi a hardver és a szoftver telepítése, kezdetben, amikor munka van? Mit adjunk (hardver vagy szoftver) között, és akkor, amikor először nem ismerte el a Lite-on shm-165p6s02c? Lehet, hogy ez a legjobb bet eltüntetésére partíciók a HDD és a frissen indul ..... azaz indítást a Vista DVD-t, és hagyja, hogy partíció és formázza a meghajtót, de a friss telepítést. Figyelembe véve az összes tweaking van kész, ez is jó ötlet, hogy állítsa vissza a BIOS alapértelmezett beállításai, mielőtt kezdődik. Nem tűnik úgy, hogy minden vers vagy oka az, hogy mit jelentett volna, ezért meg kell tenni valamit az ilyen drasztikus IMO, ha azt akarjuk, hogy minden esélye szétválogatási dolgokat. Továbbá, ne legyen kísértés, hogy próbálja sokadik dolgok (szúró a sötétben), ha valami nem megy a terv. Jelentés vissza első .... nem lesz elegendő a szakértők itt, hogy segítsek ![]() Sok szerencsét, hogy ...... oh btw, van kérni ..... Ez egy valódi másol-ból Kilátás? My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| hi kösz a segítséget, amikor Vista volt telepítve volt nero 8,1 és poweriso insalled thats minden vonatkozásában DVD / CD szoftvert. első Vista és nero ahol égő dvd stb finom, de akkor már nem olvasta a lemezek már leégett, de dolgozott korábban én mindig csak használni én dvd író, hogy a CD-RW drive csak jött játszani, amíg a probléma a dvd a kilátás dvd szokás indítani a DVD-meghajtó vagy még akkor is, ha i frissített Vista Ultimate a Windows Update ez didnt show sp1 Letöltöttem kézzel, és körös-körül volt az idő megállt, és a meghajtó xp akar boot-ra az én merevlemezt Vista telepítése során úgy használják, hogy egy másik program formában biztos, hogy hívják killdisc vagy valami. ps én Vista OEM verzió köszönöm |
|
| |||
| |||
| hi phil Sajnos én nem valódi kilátás az OEM verzió köszönöm |
|
| |||
| |||
| OK .... feltételezve azt kívánja telepíteni Vista és nem XP, akkor az első pillantást, hogy a Vista boot lemezt szokás. Van ellenőrizni a boot meghajtó sorrend, a BIOS-t, hogy ellenőrizze, hogy a CD / DVD-meghajtó az első rendszerindító eszköz? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha ez a letöltött, vagy másolt, azonban akkor nem |
|
| |||
| |||
| igen én is próbálkozott ezzel, de még semmi sem történik a cdrom meghajtó működik a boot xp de mint mondtam összeomlik egy xp cd belül a cdrw nem működik az indító-vagy DVD-meghajtó köszönöm |
|
| |||
| |||
| Igen phil letölteni azt preactivated köszönöm |
|
| |||
| |||
| Hát ez valószínűleg miért van probléma akkor. Sok a cucc a patakok stb tartalmaz malware / spyware stb volt rajta, és repedt, mivel különböző rendszer fájlokat. Hogy őszinte legyek ..... dont hulladékot az idejét velük, kivéve, ha azt akarjuk, hogy a típusú fejfájások you're getting. Nem csak, hogy azok az illegális, és ez a fórum szabályok megvitatására és semmilyen módon. Ha egy valódi másol-ból XP tudunk segíteni próbál telepíteni ezt, ha akarod. |
|
| |||
| |||
| Szia phil Igen, egyetértek veled, hogy őszinte legyek csak azt akartam, hogy mi a különbség directx10 tennék nem érdemes a pénzt, azt hiszem, az én xp valódi bár megvan a kulcs, és minden. Te is úgy gondolja, hogy egy frissen telepíteni az XP fog működni, de ez szokás indítani a DVD-meghajtó nem csak azt, hogy a cdrom meghajtó, és remélem, ez nem játszanak ki köszönöm |
|
| |||
| |||
| Kivéve, ha a DVD-meghajtó a hibás, nincs ok arra, hogy nem kell indítani az XP CD-t, mint az összes XP telepítő lemezek indítható. Ezt csak egy esetben, a lemez behelyezése és újraindítani a számítógépet, feltéve, hogy a boot sorrend a BIOS-ban van-e. Ezután használja az XP telepítő varázsló felülírja a Vista partíciót, és ezt a formátumot, és tiszta felszerel |