פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

ה-DVD בעיה בבקשה לעזור

Reply

שרשרת כלים
Old 1 במאי 2008, 15:44
קבוצת תורמים

Default ה-DVD בעיה בבקשה לעזור

בוא נלך כמה צעדים אחורה, עד מתי Vista Ultimate הותקן ועבודה אישור.

מה החומרה והתוכנה הותקן, בהתחלה, כשזה היה אישור עבודה?

מה עשה לך להוסיף (חומרה או תוכנה) ולאחר מכן בין וכאשר אותה תחילה נכשלה לזהות את shm Lite-On-165p6s02c?

זה עשוי להיות הפתרון הטוב ביותר כדי להסיר את כל המחיצות שלך HDD ולהתחיל מחדש ..... כלומר באתחול עם Vista ו-DVD נותן את זה לאתחל את המחיצה או הכונן ולעשות טרי ההתקנה.
לנוכח כל tweaking יש לך לעשות, זה יכול גם להיות רעיון טוב כדי לאפס את הגדרות ברירת המחדל של ה-BIOS, לפני שתתחיל.

שם לא נראה כל סבה ממה שיש לך דיווח, כך שאתה צריך לעשות משהו דרסטי כזה IMO, אם יש סיכוי כלשהו של מיון הדברים החוצה.

כמו כן, dont להיות tempted לנסות דברים המוני (דקירה בחושך) אם משהו לא הולך לתכנן.
דווח הנה הראשונה .... יש מספיק מומחים כאן כדי לעזור

בהצלחה עם זה

...... btw אוי, אני חייב לשאול ..... זה עותק מקורי של Vista?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 במאי 2008, 16:03
קבוצת חברות חדשות

שלום תודה על כל העזרה כאשר Vista הותקן היה לי nero 8,1 ו poweriso insalled thats הכל לגבי DVD / CD תוכנה.

בהתחלה Vista ו nero צריבת DVD וכו בו בסדר אבל אז הוא הפסיק לקרוא את הדיסקים שהיא שרפו אבל הם היו בעבר עבד אני תמיד רק בשימוש ב-DVD שלי כתב אז את כונן CD-RW רק נכנס לשחק עד בעיה עם ה-DVD

את Vista DVD רגיל אתחול מכונן ה-DVD או

גם כשאני עדכון ל-Windows Vista Ultimate לעדכן אותו didn't הצג SP1 אני הורדתי אותו ידנית וזה היה חלילה הזמן עצר ואת הכונן XP שלי wouldnt האתחול על גבי הכונן הקשיח כאשר Vista הותקן כך השתמשו תוכנית אחרת כדי לאתחל את המכונה בטוח או killdisc משהו.

נ.ב. שלי Vista היא גירסה OEM

שוב תודה
Old 1 במאי 2008, 16:27
קבוצת חברות חדשות

Hi Phil

לרוע המזל שלי Vista שלה הוא לא מקורי של גרסת OEM

תודה
Old 1 במאי 2008, 16:29
קבוצת תורמים

אישור .... בהנחה שאתה רוצה להתקין את Vista ולא XP, בוא תראה את הראשון מדוע Vista דיסק אתחול רגיל.
האם בדקו את רצף האתחול של הכונן, ב-BIOS, כדי לוודא את התקליטורים / ה-DVD הראשון הוא התקן האתחול?
Old 1 במאי 2008, 16:31
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי johnboy1998 View Post
Hi Phil

לרוע המזל שלי Vista שלה הוא לא מקורי של גרסת OEM

תודה
OEM פירושו היה מסופק על ידי יצרן ציוד מקורי עבור המחשב האישי. אם זהו המצב, אז זה אמיתי.

אם זה היה שהורדת או מועתקים, עם זאת, אם כך, הוא לא
Old 1 במאי 2008, 16:33
קבוצת חברות חדשות

כן ניסיתי אבל זה עדיין דבר לא קורה את כונן CDROM פועל האתחול XP אבל כמו שאמרתי קריסות עם CD בתוך XP cdrw את אף פעם לא עובד מ האתחול או את ה-DVD

תודה
Old 1 במאי 2008, 16:37
קבוצת חברות חדשות

כן פיל שהורדת הוא preactivated

תודה
Old 1 במאי 2008, 16:42
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי johnboy1998 View Post
כן פיל שהורדת הוא preactivated

תודה
ובכן זה כנראה למה יש לך בעיות אחר כך.
הרבה מהדברים על torrents וכו 'מכיל תוכנה זדונית / תוכנות ריגול וכו' ו כבר tampered עם פרוץ, על ידי הורדת קבצי מערכת שונים.

למען האמת ..... dont לבזבז את הזמן איתם, אלא אם כן אתה רוצה את סוג ראש אתה מקבל.
לא רק זה, הם לא חוקי וזה נגד חוקי הפורום, כדי לדון בכל צורה שהיא.

אם יש לך עותק מקורי של XP, אנחנו יכולים לנסות לעזור לך להתקין את זה, אם תרצה בכך.
Old 1 במאי 2008, 16:59
קבוצת חברות חדשות

היי פיל כן אני מסכים איתך להיות כן רק רציתי לראות מה ההבדל directx10 יגרום לא שווה את הכסף, אני חושב שלי היא XP מקורית למרות שקיבלתי את המפתח והכל.

אז אתה חושב טרי התקנת XP יעבוד אבל זה הרגל אתחול מכונן ה-DVD היה רק צריך להשתמש CDROM ואת הכונן מקווה שזה doesn't לשחק למעלה

תודה
Old 1 במאי 2008, 17:05
קבוצת תורמים

ה-DVD, אלא אם היא פגומה, אין שום סיבה מדוע זה לא אמור האתחול של XP לכונן, כמו כל התקנה XP תקליטוני אתחול.
זה צריך להיות רק במקרה של הוספת את הדיסק ולהפעיל מחדש את המחשב, בהנחה את רצף האתחול ב-BIOS מוגדר כהלכה.

ולאחר מכן השתמש באשף ההתקנה של XP כדי לדרוס את המחיצה Vista ועושים פורמט ונקה להתקין
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה? nightstar CPUs, Motherboards & RAM 4 9 נובמבר 2009 10:30
Hard Drive Problem matthewforu כוננים & נשלפת 1 ה -25 בחודש יוני 2008 07:03
בעיית ה-DVD .... חצוף כוננים & נשלפת 1 3rd פברואר 2008 15:04
בעיית ה-DVD CD1 כוננים & נשלפת 10 26 ינואר 2008 08:00
עט U3 כונן תאימות בעיה :: Aaron:: כוננים & נשלפת 5 16th אוגוסט 2007 04:30
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.