![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Let's go back dažus soļus, lai tad, kad Vista Ultimate tika uzstādīts un strādā ok.
Kas datortehnika un programmatūra instalēta sākotnēji, kad tā strādāja ok? Ko jūs pievienot (Aparatūra vai programmatūra) starp tad un tad, kad tā pirmo reizi neatzina savu Lite-on SHM-165p6s02c? Tas varētu būt jūsu labākais bet, lai kliedētu visas starpsienas no sava HDD un sākt no jauna ..... ti booting ar Vista DVD un ļaujot to partition un formātu vadīt transportlīdzekļus un to svaigu instalāciju. Ņemot vērā visus tweaking jums ir darīts, tā varētu būt laba ideja reset BIOS noklusējuma iestatījumus, pirms sākat. Arī nav nekāda atskaņa vai iemesls no tā, kas jums ir ziņots, lai jums kaut ko darīt radikāli kā šis IMO, ja Jums ir kāda iespēja šķirošanas things out. Arī dont rasties vēlēšanās izmēģināt neskaitāms lietas (durošas in tumši), ja kaut kas nav neko plānot. Ziņot šeit pirmo .... ir pietiekami daudz ekspertu šeit, lai palīdzētu ![]() Good Luck ar to ...... oh btw, man ir jālūdz ..... tas ir patiesi kopiju Vista? Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| hi paldies visiem palīdzēt, kad vista tika uzstādīta biju nero 8.1 un poweriso insalled thats visas attiecībā uz dvd / cd programmatūru. vispirms vista un nero, kur degšanas dvd utt naudas sodu, bet tad tas pārstāja lasījumā disku tā dega, bet viņi strādājuši agrāk es vienmēr esmu tikko izmanto manu dvd rakstnieks tik cd-rw drive tikai sāka spēlēt, kamēr problēmas ar dvd vista dvd paradis boot no dvd diska, vai nu arī tad, kad es atjaunināta Vista Ultimate ar Windows Update to didn't parādīt SP1 i lejupielādēt to manuāli un, kas bija visapkārt laiku disku apstājās un xp wouldnt boot uz manu cieto disku, kad vista tika uzstādīta tā izmantotas citas programmas formātā, pārliecinieties tās sauc killdisc vai kaut kas. ps mana vista ir OEM versija Thanks again |
|
| |||
| |||
| hi phil diemžēl mana vista nav patiesa tā OEM versija pateicība |
|
| |||
| |||
| OK .... pieņemot, ka jūs vēlaties instalēt Vista, nevis XP, let's pirmā apskatīt kāpēc Vista disks paradis boot. Vai jūs pārbaudīt boot disku secībā, BIOS, lai pārliecinātos, CD / DVD disks ir pirmā boot ierīce? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja tas lejupielādēt vai kopēt, bet, tad tā nav |
|
| |||
| |||
| jā esmu mēģinājis šo, bet tomēr nekas nenotiek CDROM disku strādā pie boot xp, bet kā jau teicu sadursmēm ar cd ietvaros xp CDRW nekad darbus no boot vai DVD diskdzinis pateicība |
|
| |||
| |||
| jā Fils lejupielādēt tas ir preactivated pateicība |
|
| |||
| |||
| Labi, ka ir iespējams, kāpēc jums ir problēmas pēc tam. Lots of stuff par torrentiem utt ir malware / spyware utt ir bojāta un ieplīsušu, likvidējot dažādus sistēmas failus. Ja godīgi ..... dont atkritumu savu laiku ar tiem, ja vien Jūs vēlaties veida galvassāpes saņemat. Ne tikai to, ka tie ir nelikumīgi, un tas ir pret foruma noteikumiem, lai apspriestu jebkādā veidā. Ja jums ir patiesa kopiju XP, mēs varam jums palīdzēt uzstādīt šo, ja vēlaties. |
|
| |||
| |||
| hi phil jā, es jums piekrītu, ja godīgi tikai gribēju, lai redzētu atšķirību DirectX10 padarītu nav vērts naudu es domāju, ka mana XP ir patiesas tomēr ieguva atslēgu un viss. tā jūs domājat jaunu instalēt XP darbotos, bet tas paradis boot no dvd diska būtu vienkārši ir lietot CDROM disku un ceru, ka tas doesn't play up pateicība |
|
| |||
| |||
| Ja vien DVD Drive ir kļūdains, to nav iemesla, kāpēc to nevajadzētu palaist no XP CD, kā visas XP uzstādīšana disks ir bootable. Būtu jābūt tikai gadījumā, ievietojot disku un atkal ieslēdzot datoru, pieņemot, ka jūsu boot sekvenci bios ir iestatīts pareizi. Tad izmantot XP instalācijas vedni, lai pārrakstītu Vista nodalījumu un tās formu un tīru instalēt |
![]() |
|
| Bookmarks |